4lo Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Siemanko Co tam słychać w wielkim świecie ?
czaja77 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 kaca miałem z rana .ale potem ognisko w lesie i jest ok...powiem tak w lesie tyle śniegu ze szok ledwo wyjechałem
Zaleczeq Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja to standardowo w sobote Novo na Novo miały byc 2 drinki w teorii a w praktyce wyszło inaczej
Skrzypek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 u mnie miała być jedna flaszka a wyszło jak zwykle
czaja77 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 właśnie wracam z miasta, jest tragedia na ulicach.......................
adrianus Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 jaka tragedia, zajebioza:D non stop rekaw i do przodu bokiem smigasz
zbychzz Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 jak masz Q to tylko przyjemność - ja po dzisiejszej jeździe nie tylko po mieście stwierdziłem, że tylko quattro i nic więcej innego !
czaja77 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 jak masz Q to tylko przyjemność - ja po dzisiejszej jeździe nie tylko po mieście stwierdziłem, że tylko quattro i nic więcej innego ! i mój następny będzie raczej q
zbychzz Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 dziś wybrałem się do gutkowa to w kilku miejscach to za pług robiłem
czaja77 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a ja do lasu na działkę w Pluskach,dałem rade ale było ciężko
lilianatoja Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A ja jak chciałam wjechać na parking, to najpierw musiałam się przywitać z "panią łopatą" - jak skurczybyk spych jeżdźił to zawalił mi wjazd tak po kolana a kawał - zagadka, nie był dla prymusów ale brawo za znajomość w "temacie"
Zaleczeq Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Nastepny zakup musi byc z Q Mam pytanko do posiadaczy Q Dużo kosztuje serwisowanie Q ??
czaja77 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no niech Zbysiu się wypowie,,,,,,,,,,,,
taktuś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A ja dziś tak z zimą walczyłem, że zostałem w domu... żartuję oczywiście, byłem już o ósmej na giełdzie..., zapotkawszy tam Mariana, co samochód z siostrą sprzedawał... Pawła z Żanetą również spotkałem, jakieś gazety sprzedawali :polew: ale ogólnie to git, choć awta nie sprzedałem... :gwizdanie:
Wck Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a jak dzisiaj ruch na gieldzie wygladal? Obudzila sie juz po swietach? Musze wybrac sie ze swoimi, ale tydzien temu podobno swiecilo pustkami, wiec dzisiaj odsypialem tydzien
zbychzz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Nastepny zakup musi byc z Q Mam pytanko do posiadaczy Q Dużo kosztuje serwisowanie Q ?? trochę więcej niż ośka ale nie dużo - w większości różnica jest w napędzie więc tylko tego się tyczy (ogólnie kiszka bo większość części to tylko ori bo mało zamienników lub zamienniki mają podobną cenę). Ale że nie wiele też się przy tym psuje więc dlatego niewielka różnica a jaka radocha na zaśnieżonych drogach
Rekomendowane odpowiedzi