czaja77 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Do koleżanki jechałem kooooooo komp mi nawala. a lapka córa na ferie zabrała a do jakiej???????
Zaleczeq Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Do koleżanki jechałem A co Ty taki ciekawski :gwizdanie: do blondynki ejchałem bo z czarnymi mambami sie nie prowadzam kooooooo komp mi nawala. a lapka córa na ferie zabrała a do jakiej???????
czaja77 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 :polew: nie wiesz co dobre dawaj moze znam , może coś wiem o niej :gwizdanie: :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Sam ja poznałem w tamta sobote :polew: takze narazie za dużo Ci nie powiem
czaja77 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Sam ja poznałem w tamta sobote :polew: takze narazie za dużo Ci nie powiem Sam ja poznałem w tamta sobote :polew: takze narazie za dużo Ci nie powiem dawaj fote
Zaleczeq Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 No własnie to ta z avatara :tongue4:
mayhem Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 no chłopie.. wbiłeś się na teren czajki.. a tam ludzie giną, znikają..
lilianatoja Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 A ja musiałam zrobić ostatnio naprogramowe kilometry , żeby podładować aku, bo ledwo co odpalił (jak wracałam z roboty) i już miałam "czarne myśli" bo na parkingu było pusto ;(
czaja77 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 no chłopie.. wbiłeś się na teren czajki.. a tam ludzie giną, znikają.. :good:
Dev Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_propozycja_zlotu_79_maj_ustka-t114240.0.html zapraszam !!!!!!!
SaWoY Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kto wchodzi na Pieczewo i Jaroty... pakuje się w kłopoty któregoś z kolegów zainteresował ten zlot w Ustce???????
mayhem Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Chlopaki dzis walczylem z Maxym83 z tym CB'kiem. Za co wielkie dzieki mu sie naleza, bo chlopak niezlomny jest :notworthy: Ogolnie jest ok, tylko okazalo sie ze mam kanape przykrecona. Za nia jakas blacha jest, i kabla nie mozna luzno puscic. Jutro wiec kupie kabel, zeby mozna bylo do niego z jednej strony cb, a z drugiej antene przykrecac. Tylko ze ten kabel trzeba bedzie jeszcze przez ta kanape na spocie puscic. Moze ktos juz odkrecal ta kanape? Mozecie jakies narzedzia wziac do tego? Bo ja nie mam nic procz mlotka ;( ;( :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 17:48_________________________________________________na ta ustke to ja z Ewa bymsmy sie ruszali, jabyscie i wy jechali - dobrze by bylo miec znajome twarze
Patrykbor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Moze ktos juz odkrecal ta kanape? Mozecie jakies narzedzia wziac do tego? http://www.karolewscy.pl/galerie/s/stanley-lom-wyciagacz-fa_1777.jpg :kox:
mayhem Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 hehehe :decayed: No ale powaznie chlopaki - chociaz to bym chcial zrobic.. bo ja juz ledwo wyrabiam - co nie rusze w tym samochodzie to ciagle cos sie jeb*e.. :/ Obroty ciagle wala w dooope, gasnie przez to na byle swiatlach.. Pawel chory, inni maja kociol.. no masakra.. a tak to chociaz CB bedzie zrobione..
Maxym83 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Trzeba bylo powiedziec dwa razy o tych obrotach to bym Ci pod vaga podlaczyl, moze by cos wylazlo , bo mam akurat kabelek bo sam mialem problem A te narzędzie żółte od stanleya zastępuje wszystkie klucze i śrubokręty Mayhem, po użyciu takiego mialbys i CB i kanape mobilną
Skrzypek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Moze ktos juz odkrecal ta kanape? Mozecie jakies narzedzia wziac do tego? http://www.karolewscy.pl/galerie/s/stanley-lom-wyciagacz-fa_1777.jpg :kox: ostro
Patrykbor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 A kanapa nie jest czasem uchynla ? Chciaż ja u siebie zdejmuje normalnie szarpne i się poddaje
Rekomendowane odpowiedzi