Radziu Audi A4 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja pier*** jaka inteligenta konwersacja :polew:
czaja77 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Grzesiu mam browarki dla Ciebie he . ale co z tego jak furka nie zrobiona [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 21:14_________________________________________________
Zaleczeq Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 To tak na przyszłość żebyś ludzi z Pieczewa źle nie wspominał
czaja77 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 To tak na przyszłość żebyś ludzi z Pieczewa źle nie wspominał :> i jakie dalsze plany z autkiem?
kwiatko Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 będziecie bardziej wtajemniczeni to ogarniecie KOD!
Zaleczeq Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Co z autkiem no zostało u Pawła i jutro Paweł bedzie sprawdzał ta wiązke
czaja77 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Co z autkiem no zostało u Pawła i jutro Paweł bedzie sprawdzał ta wiązke będziesz tam jutro? to zalecę
Zaleczeq Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jutro niestety nie bo pracuje do 18 ale Paweł ma do mnie dzwonić jak coś ale mozesz wpaść odsniezysz wjazd do Pawła :>
czaja77 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jutro niestety nie bo pracuje do 18 ale Paweł ma do mnie dzwonić jak coś ale mozesz wpaść odsniezysz wjazd do Pawła :> a ja słyszałem że ty to masz zrobić, a się migasz pracą.
PAWEL69 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam szanowne grono Niestety Michała nie będzie,ma robote ale Grzchu możesz zalatać obejżysz 1.8 T od strony kabelkologii sterowania cewek Generalnie z autem jest troche kupka [nie KUPA] podtopione i powypalane przewody zasilające i co gorsza sterujące te co przesyłają sygnał z ECU Postanowiłem jescze dziś po wizycie Michała dobrać się do ECU i sprawdzić kabelkologie no i wygląda to nie ciekawie Mam tylko nadzieję że nie poszło napięcie zasilania cewek na przewody sterujące do ECU,co jest bardzo prawdopodobne[oby nie wysrane ECU ] po wywaleniu błędów: 16684 - Random/Multiple Cylinder Misfire Detected P0300 - 001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON 16685 - Cylinder 1: Misfire Detected P0301 - 001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON 16686 - Cylinder 2: Misfire Detected P0302 - 001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON 16688 - Cylinder 4: Misfire Detected P0304 - 001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON czyli wypadanie zapłonów... Ale nic jutro będe walczył dalej Micał nie martw się bedzie dobrze Pozdrawiam Paweł Grzechu a jutro masz wolne????? Jeżeli tak to miałbym do ciebie prośbe
Zaleczeq Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nie martwie sie flaszke sobie już dziś kupiłem także jutro sie nap..... żeby zapomniać chwilowo ;( ;(
adrianus Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Paaany!! pomysla mam a moze by tak zorganizowac kulig w niedziele w ramach spotu zrzucilibysmy sie na rope dla np Zbyszka (quattro:D), pozabierali dzieciakom z osiedla sanki i sie przeciagneli gdzies przez las np od tego wjazdu do lasu, co to jest na przeciwko skretu na rus z warszawskiej, tam do gronit lasem,z gronit do naterek, tomaszkowa i z powrotem? trasa tam fajna, szeroka, w miare rowna
taktuś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Paaany!! pomysla mam a moze by tak zorganizowac kulig w niedziele w ramach spotu zrzucilibysmy sie na rope dla np Zbyszka (quattro:D), pozabierali dzieciakom z osiedla sanki i sie przeciagneli gdzies przez las np od tego wjazdu do lasu, co to jest na przeciwko skretu na rus z warszawskiej, tam do gronit lasem,z gronit do naterek, tomaszkowa i z powrotem? trasa tam fajna, szeroka, w miare rowna ja w niedzielę tradycyjnie będę tak na 40min spotowania, 1) dzieciom sanek zabierać nie wolno !!! 2) zasady ciągnięcia przez pojazd innego pojazdu są jasno określone w kodeksie ruchu drogowego :tongue4: ( Nie namawiaj Zbyszka, aby stracił prawo jazdy ) :tongue4: :decayed:
adrianus Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 "wypozyczymy" sanki od bąbli za lizaka,a na prawo jazdy solidarna zrzutke jakby co tez zrobimy:]
taktuś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Grześko, a jak tam kalendarze klubowe? Już nadeszły?
Rekomendowane odpowiedzi