czaja77 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jak tam różowe landrynki a ok cukiereczku :) :)
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 no to git właśnie kończe piwko i zaraz trza się opłukać i komara przyciąć
Skrzypek Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 no to git właśnie kończe piwko i zaraz trza się opłukać i komara przyciąć o tej porze teraz to sie mecz oglada :>
adrianus Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Maxym83 dobrze gada, jak lecial przy lidlu na wilczynskiego to na bank zadnej dziury nie czul:D
taktuś Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 No nasi trochę zagrali, ważne że wygrali. Podoba mi się to, że Smuda szuka wśród młodzieży, a nie wśród zagraniczniaków grających tam w III lidze.
adrianus Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 a ja wiem co taktuś na Panasa robi :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 a ja wiem co taktuś na Panasa robi :gwizdanie: no jasne, że pracuję - skoro jestem tam ciągle widywany gorzej jakby mnie ktoś ciągle na Porzeczkowej widywał :polew:
Maxym83 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Maxym83 ale nie o tego Lidla chodzi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: O tego o tego, ten na Tuwima to mozna z predkoscia swiatla mijać Wracalem ze spota na Pieczewo do laski i troche nam sie z adrianusem zachcialo poscigac, stad lidl na wilczynskiego
taktuś Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Maxym83 ale nie o tego Lidla chodzi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: troche nam sie z adrianusem zachcialo poscigac i kto kogo? i kto na kim? :polew:
Zaleczeq Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 No jaki wynik Ooo widze Marek avatara zmienił
taktuś Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ooo widze Marek avatara zmienił mam ogromny szacunek dla żołnierzy wyklętych
Rekomendowane odpowiedzi