Zaleczeq Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 A luksio Mareczku ciepło jest 3ba wkońcu oponki wymienić
Patrykbor Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 :punk: :punk: Nie machaj tak bo w tym wieku możesz dostać niekontrolowanych zawrotów głowy
GRazny Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 :punk: :punk: Nie machaj tak bo w tym wieku możesz dostać niekontrolowanych zawrotów głowy :polew:
taktuś Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 he, he , he stary ale jary :punk: :punk:
taktuś Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Grzesiek, jak fiksował ci zegarek z poziomem paliwa to miałeś jakieś błędy na vagu? Jak dojść do tych złączek przy lewej nodze? Trza próg wyrywać?
czaja77 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Grzesiek, jak fiksował ci zegarek z poziomem paliwa to miałeś jakieś błędy na vagu? Jak dojść do tych złączek przy lewej nodze? Trza próg wyrywać? Marku ale to nie to po prostu procesor w zegarach siada :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 U mnie to nie procesor, to chyba wina krzywo położonego dywanika... :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Ktory zakłoca pole magnetyczne i zegary źle działąja :polew:
taktuś Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Panie i Panowie burza mózgów, co za atrakcja proponujecie na zlot w Kaletce? rzut taktusiem do kosza wykluczam :gwizdanie: :polew:
adrianus Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 yyy no kurde no yyy, palenie laczka, nawrotka na rekawie, noo, yyy, ten, kto ma najfajniejszy dzwonek na komorce, ooo, bedzie fajno
taktuś Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 yyy no kurde no yyy, palenie laczka, nawrotka na rekawie, noo, yyy, ten, kto ma najfajniejszy dzwonek na komorce, ooo, bedzie fajno ekstra, proponuję jeszcze utworzyć olsztyński boysband w składzie: - adrianus - kwiatko - marianb - zaleczeq solistą Marianb, reszta chórki, śpiewem i tańcem powitacie przybywających na zlot :decayed: P.S. Mogę ułożyć Wam układ choreograficzny
Marianb Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 yyy no kurde no yyy, palenie laczka, nawrotka na rekawie, noo, yyy, ten, kto ma najfajniejszy dzwonek na komorce, ooo, bedzie fajno ekstra, proponuję jeszcze utworzyć olsztyński boysband w składzie: - adrianus - kwiatko - marianb - zaleczeq solistą Marianb, reszta chórki, śpiewem i tańcem powitacie przybywających na zlot :decayed: P.S. Mogę ułożyć Wam układ choreograficzny Występy przed publicznością mnie nie krępują Narazie nie wiem co zaśpiewać na powitanie, ale na koniec wszyscy będziemy śpiewać to: Sedes - Na zbity pysk.
Rekomendowane odpowiedzi