4lo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Hehe widzę sie nawet postarałeś i taką duża wersje tego ava wytrzasnąłeś
tomaszu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Hehe widzę sie nawet postarałeś i taką duża wersje tego ava wytrzasnąłeś Hehe, wystarczyło zrobić kopiuj-wklej z tego ava co widać. Też byłem zdziwiony, że pokazało się większe zdjęcie. [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 13:13_________________________________________________No w sumie taktuś też ma ładnego avatara: Ale nic do niego nie czuję. :D
Zaleczeq Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 4lo, Ty też masz ładny avatar. Ale jednak Zaleczeq ma najlepszy. Dziekuje dziekuje autografy pózniej :>
tomaszu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dziekuje dziekuje autografy pózniej :> Ale od Ciebie czy od tej pani??
kwiatko Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Siemka jak tam po Świętach? ile przybraliście? he he założyłem już letnie oponki , a jak Wy?
Buszek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kwiatko a na jakich laczach jezdzisz i ile Ci pali mniej wiecej w miescie?
Zaleczeq Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dziekuje dziekuje autografy pózniej :> Ale od Ciebie czy od tej pani?? Od niej ale ja jestem jej menegerem :>
4lo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dziekuje dziekuje autografy pózniej :> Ale od Ciebie czy od tej pani?? Od niej ale ja jestem jej menegerem :> menagerem.. Tak to się dziś nazywa... :gwizdanie:
zegarmistrz Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Sie manko chłopaki... ja po świętach jestem raczej smutny. Możecie mi polecić jakiś dobry warsztat który zajmie się moimi uszczelkami pod głowicami?? W dzisiejszy świąteczny poniedziałek poszedłem zobaczyć czemu mi wywala wodę ze zbiorniczka - myślałem że może reduktor szlag trafił, albo jakiś krócic się ułamał i dlatego woda cały czas "wyparowuje". Niestety prawda okazała się bolesna - znalazłem troche oleju w płynie chłodniczym - nie dużo - ale nie da się niestety jeździć..
czaja77 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Sie manko chłopaki... ja po świętach jestem raczej smutny. Możecie mi polecić jakiś dobry warsztat który zajmie się moimi uszczelkami pod głowicami?? W dzisiejszy świąteczny poniedziałek poszedłem zobaczyć czemu mi wywala wodę ze zbiorniczka - myślałem że może reduktor szlag trafił, albo jakiś krócic się ułamał i dlatego woda cały czas "wyparowuje". Niestety prawda okazała się bolesna - znalazłem troche oleju w płynie chłodniczym - nie dużo - ale nie da się niestety jeździć.. pogadaj z Pawłem może się tego podejmie
kwiatko Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 opony 215/45/17 pali normalnie ok 25/100
Zaleczeq Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Sie manko chłopaki... ja po świętach jestem raczej smutny. Możecie mi polecić jakiś dobry warsztat który zajmie się moimi uszczelkami pod głowicami?? W dzisiejszy świąteczny poniedziałek poszedłem zobaczyć czemu mi wywala wodę ze zbiorniczka - myślałem że może reduktor szlag trafił, albo jakiś krócic się ułamał i dlatego woda cały czas "wyparowuje". Niestety prawda okazała się bolesna - znalazłem troche oleju w płynie chłodniczym - nie dużo - ale nie da się niestety jeździć.. pogadaj z Pawłem może się tego podejmie Tak własnie tak pogadaj z Pawłem :> jak cos to jestem 1szy w kolejce po swietach
czaja77 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Michał a co znowu się zjeba>>>>????
Zaleczeq Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Check sie zaplił i albo cos z EVAPEM albo 1sza lambda a no i cos z wezykiem od xenonow bo mi cały płyn spierdolił A tu juz niełdugo kaletka wiec furak musi byc sprawny
Zaleczeq Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 mysle ze tak czwartek piatek a czemu pytasz ?? A jak tam Twoje wstryski Grzesiu ?? :gwizdanie:
czaja77 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 hea to ok,bo mam zamiennik kata do wymiany :gwizdanie: wtryski mam tylko 2............ ale ok czwartku dostane od kolegi z a3 klub za darmo kolejne 3 do sprawdzenia jeżeli będą ok zapłacę jak nie odsyłam a od tych pierwszych ku....... co mi wysyłali dostane kolejne zobaczymy, :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ale beka z tymi wtryskami poezja dobrze ze nie amsz jakiejs V6 badz V8 bo bys cały rok zbierał te wtryski :polew:
Rekomendowane odpowiedzi