czaja77 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 obowiązkowo ,będzie nam kiełbaski z ogniska donosił :polew:
Zaleczeq Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Te Klubowicz dawaj kropka nawet 2 mozesz dac :gwizdanie: A skad wiesz ze pojade do kaletki ??
taktuś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A skad wiesz ze pojade do kaletki ?? a kto będzie kiełbaski z ogniska donosił? kto będzie bro uzupełniał? :decayed:
Zaleczeq Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 4lo :gwizdanie: :gwizdanie: najmłodszy bedzie smigał
czaja77 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a nie możecie razem?????????? :polew:
Zaleczeq Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja nie jestem najmłodszy ale spoko mozecie na mnie liczyc
czaja77 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja nie jestem najmłodszy ale spoko mozecie na mnie liczyc
Zaleczeq Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 będzie Wam raźniej :polew: Sie nie smiej bo TY bedziesz miał razniej w pokoju w nocy :decayed:
kwiatko Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja nie jestem najmłodszy ale spoko mozecie na mnie liczyc
kwiatko Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 będzie Wam raźniej :polew: Sie nie smiej bo TY bedziesz miał razniej w pokoju w nocy :decayed: zazdrościsz??
Skrzypek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 będzie Wam raźniej :polew: Sie nie smiej bo TY bedziesz miał razniej w pokoju w nocy :decayed: :polew: Kwiatko i Maxym pierwsza para zlotu w Kaletce :polew:
kwiatko Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 będzie Wam raźniej :polew: Sie nie smiej bo TY bedziesz miał razniej w pokoju w nocy :decayed: :polew: Kwiatko i Maxym pierwsza para zlotu w Kaletce :polew: :polew: dobra dobra
Maxym83 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Normalnie zboczeńcy sami i do tego same myśli gejowskie A tak poza tematem: http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201004/1271089124_by_acrius_500.jpg http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1255906052_by_ramia_500.jpg
mayhem Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam Ludziska po dłuższej nieobecności!! Nasz Człowiek Legenda, o którym niektórzy twierdzą, że nigdy się nie miga i wędruje w nocy żerując na wilki, znów miał do roboty moją Świnkę :gwizdanie: I jak zwykle.. szacun!!! Człowiek potocznie zwany Pawłem jak zwykle cacuś wyrobił się z robotą. Nie dość, że zajęło mu to przynajmniej 2 razy mniej czasu niż zakładałem to jego namaszczenie odnośnie roboty jest wręcz powalające Nawet mu nie przeszkadzało jak trułem dupsko przez bitą godziną swymi górnolotnymi pytaniami.. .. tak bardzo Człowiek, o którym wiemy, że nie wie co to chmury, a jego ucho smakuje jak delikatne tureckie ciasteczko znów poleciał jak przecinak i CHWAŁA MU ZA TO!!! :D :notworthy: i o - tak się chciałem pochwalić jak to fajnego mechaniora-magikora mam
mayhem Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 aaaa.. ktoś wie jak wymienić żarówkę w trzeciej lampie stopu? W szukajce albo nie ma, albo ja nie potrafię znaleźć mam tylko do avanta coś (http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-wymiana-zarowek-swiatla-stopu/) ale to raczej nie do końca będzie tak samo :/ ktoś wie czy takie żarówki można np dostać w elektronicznym na metalowej? albo gdzieś w Olsztynie? ASO wolę pominąć..
Rekomendowane odpowiedzi