czaja77 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 No ale człowieku brecht był. Skrotem tylko sie nie smiac z mojego kochanego taty Sytuacja była następujaca dawno nie jedziłem Audi teraz to tylko na spotyy no i zrobiło sie ciepło rodzice pojechali w trase i jechali na właczonej klimie podjechali pod blok i tatamowi " Michał cos cieknie z samochodu" ze to na bank spryski na xenon Pojechałem dziś do Pawła i co sie kazuje spryski i przewody OK a to co ciekło to woda z klimy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Zaleczeq Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Mowiłem nie smiac sie :tongue4: Dobra ide w kime do dzisiaj
czaja77 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 mikon67 kolegę nowego mamy [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 00:20_________________________________________________ Mowiłem nie smiac sie :tongue4: Dobra ide w kime do dzisiaj [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 00:21_________________________________________________kurna aż się piwem oblałem :polew: :polew: [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 00:22_________________________________________________ta a sam gadałeś że ci płynu spierdzieliło :polew:
Zaleczeq Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Bo tak mi ojciec powiedział a ja nie sprawdzałem Bobra ide bo o 6 pobudka
czaja77 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Bo tak mi ojciec powiedział a ja nie sprawdzałem Bobra ide bo o 6 pobudka idz idz bo już litery przekręcasz
kwiatko Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No ale człowieku brecht był. Skrotem tylko sie nie smiac z mojego kochanego taty Sytuacja była następujaca dawno nie jedziłem Audi teraz to tylko na spotyy no i zrobiło sie ciepło rodzice pojechali w trase i jechali na właczonej klimie podjechali pod blok i tata mowi " Michał cos cieknie z samochodu" ze to na bank spryski na xenon Pojechałem dziś do Pawła i co sie okazuje spryski i przewody OK a to co ciekło to woda z klimy :polew: Poprostu tata nigdy wczsniej nie jedził autem z klima i sie przestraszył ze cos cieknie ;( :polew: :polew: ale teraz już będziesz wiedział jaka jest przyczyna wody pod autem
4lo Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dobry To za tydzień jedziemy się bawić
taktuś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Siemka co tam? gdzie tam? :>[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 10:11_________________________________________________ Dobry To za tydzień jedziemy się bawić oooo Was to już kupę czasu nie widziałem jak tam Leszek? w formie?
4lo Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 A no kupę czasu.. Jakoś tak zawsze z tymi spotami coś innego wypadało czy pogoda była taka że się z domu nie chciało wyłazić
kwiatko Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 deszcz, śnieg czy szarańcza ale na spocie być trzeba!!!
lilianatoja Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Panowie gdzie robicie klimę - nabijanie i czyszczenie (może być drogo , ale rzetelnie) ? Bo zbliża się lato i zamierzam się z tym uporać lada dzień.
taktuś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Panowie gdzie robicie klimę - nabijanie i czyszczenie (może być drogo , ale rzetelnie) ? Bo zbliża się lato i zamierzam się z tym uporać lada dzień. na Towarowej, na bazie PKS-u POLECAM. najpierw z układu ściągają stary czynnik i później napełniają nowym miła obsługa, rzetelne podejście
lilianatoja Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ok, dzięki ale nabijanie to chyba nie wszystko - czy oni też konserwują i czyszczą całą resztę - chyba, że to jest już zupełnie inna usługa (parownik, przewody, itd)
Skrzypek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 deszcz, śnieg czy szarańcza ale na spocie być trzeba!!! popieram kolegę :>
4lo Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 deszcz, śnieg czy szarańcza ale na spocie być trzeba!!! popieram kolegę :> Jechać 60km żeby postać godzinkę czy półtorej na zimnie czy deszczu to troche ch.nia
zbychzz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Panowie gdzie robicie klimę - nabijanie i czyszczenie (może być drogo , ale rzetelnie) ? Bo zbliża się lato i zamierzam się z tym uporać lada dzień. na Towarowej, na bazie PKS-u POLECAM. najpierw z układu ściągają stary czynnik i później napełniają nowym miła obsługa, rzetelne podejście potwierdzam, a do tego za niewielką sumę można tam ozonowo odgrzybić klimę.
taktuś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ok, dzięki ale nabijanie to chyba nie wszystko - czy oni też konserwują i czyszczą całą resztę - chyba, że to jest już zupełnie inna usługa (parownik, przewody, itd) lilio, tego typu usługi wiążą się z postawieniem auta na warsztat, mus go podnieść, obejrzeć sprężarkę, przewody od spodu. Parownik to z kolei demontaż schowka pasażera i trochę gimnastyki. Jeżeli układ jest szczelny, nie ma totalnej zgnilizny w zapachu i sprężarka pracuje prawidłowo, to cały ambaras z układem klimy polega na dopełnieniu czynnika ( a prawie zawsze po zimie potrzeba dopełnić min. 50g.) i odgrzybieniu.
zbychzz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 a ja dziś obok srebrnej ajm-ki parkowałem pod realem już miałem sprawdzić czy czasem kluczyki nie pasują
Rekomendowane odpowiedzi