czaja77 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Nie pier.... bedzie 30 stopni, palmy i dziewczyny w bikini beda roznosic drinki z parasolkami TRZEBA MIEĆ FANTAZJE
lilianatoja Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jeżeli układ jest szczelny, nie ma totalnej zgnilizny w zapachu i sprężarka pracuje prawidłowo, to cały ambaras z układem klimy polega na dopełnieniu czynnika ( a prawie zawsze po zimie potrzeba dopełnić min. 50g.) i odgrzybieniu. No fakt, nie ma żadnego odoru, także "po co przepłacać" Czyli co wjeżdzam jak na bazę, a może jakaś nazwa usługodawcy - czy to to samo co PKS (tylko priv)?
czaja77 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Auto-Chłodnice S.C. Kontakt Olsztyn, ul. Towarowa 20 a, tel. 89 5320054
lilianatoja Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Auto-Chłodnice S.C. Kontakt Olsztyn, ul. Towarowa 20 a, tel. 89 5320054 OK - wielkie dzięki jutro dzwonię po szczegóły :>
taktuś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dziś wieczorem miał miejsce niecodzienny wyścig po ulicach Olsztyna dwóch strzał: - srebrnej vs czarnej Spore grupy olsztyniaków ustawiały się przy ulicach przejazdu dwóch strzał, w oniemieniu podziwiając najwyższy kunszt kierujących i wirtuozerię technicznych umiejętności... tak, tak to ja i Grzesiek przypomnieliśmy Olsztynowi czasy Bublewicza i Chołowczyca testując nasze bryki, zwłaszcza nowe wtryski Grzesia... :decayed: muszę przyznać z autopsji ( sam testowałem), że na samych wtryskach ASV dostał Grześ ze 20KM więcej... :kox:
czaja77 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dziś wieczorem miał miejsce niecodzienny wyścig po ulicach Olsztyna dwóch strzał: - srebrnej vs czarnej Spore grupy olsztyniaków ustawiały się przy ulicach przejazdu dwóch strzał, w oniemieniu podziwiając najwyższy kunszt kierujących i wirtuozerię technicznych umiejętności... tak, tak to ja i Grzesiek przypomnieliśmy Olsztynowi czasy Bublewicza i Chołowczyca testując nasze bryki, zwłaszcza nowe wtryski Grzesia... :decayed: muszę przyznać z autopsji ( sam testowałem), że na samych wtryskach ASV dostał Grześ ze 20KM więcej... :kox: oj działo się działo :decayed:
adrianus Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siemano wow, to mamy pierwwsze rs4 w dieslu w warm-maz :oklaski: ja mam nadzieje, ze jutro mechanik juz w koncu wymontuje ten jeb### przewod i agroma jakos mnie poratuje, bo jak nie to btw, przyciemnilem w tico szyby, teraz tylko ponownie alu wrzuce i rzeźnik jak ta lala, na klape z tylu pierdykne audi S1 i smigam:D
Zaleczeq Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A ja wczoraj widziałem jak latało RS4 z jakas beta za***iście brzmi te V8 :gwizdanie:
Marianb Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A ja wczoraj widziałem jak latało RS4 z jakas beta za***iście brzmi te V8 :gwizdanie: Ten paliwożłop brzmi jakby nie palił na jeden cylinder
Zaleczeq Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No to łądnie brzmi te V7 nawet jak nie trzyma serii to i tak za***iście sie odpycha
adrianus Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 gdzie Ty Michal rs4 uswiadczyles u nas ?
Zaleczeq Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jezdzi taki koles z 30 lat bodajrze czarne albo jakis inny ciemny kolor NO 8 czy 9....... E lub F i leciał z jakas beta 330 E46
taktuś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jezdzi taki koles z 30 lat to jak ta niby RS4 wygląda jak już jeździ 30 lat :?: :nabijasie:
adrianus Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 to jeszcze nie widzialem, zazdroszcze[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:48_________________________________________________taktus- dobre hehehehe
Rekomendowane odpowiedzi