kwiatko Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam, widzę, że małe zainteresowanie jest spocikami w naszym regionie, może to wina terminów ciężko jest każdemu zorganizować wolną niedziele. Ja chętnie się spotkam z klubowiczami z województwa
czaja77 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 witam i ja moze bym sie pisał na spotkanie tylko kiedy???pozdrawiam
taktuś Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 W czwartek 06. listopada będzie spocik w godz. 19-20 miejsce: parking podziemny pod Carrefour jak wjedziesz na parking podziemny to jedź do końca, później skręć w prawo i do końca- tam będziemy :a4fan: Czas w końcu ruszyć- zapraszam :good:
luqash Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 może i mi uda się pojawić i poznać kolegów z forum :> pozdrawiam i do zobaczenia
kwiatko Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 powinienem być, czas się poznać :>
przemeks77 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Z chęcią bym się pojawił na tym spociku tylko mi czwartek za bardzo nie pasuje ale wszystko sie może jeszcze zmienić i przyjadę.
PAWEL69 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 W czwartek 06. listopada będzie spocik w godz. 19-20 miejsce: parking podziemny pod Carrefour jak wjedziesz na parking podziemny to jedź do końca, później skręć w prawo i do końca- tam będziemy :a4fan: Czas w końcu ruszyć- zapraszam :good: Ja będe z .....żonką.. jak mnie zawiezie no i żebyś znowu nie był SAM ;( ;( pozdr ;(awiam
Skrzypek Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Opublikowano 6 Listopada 2008 W czwartek 06. listopada będzie spocik w godz. 19-20 miejsce: parking podziemny pod Carrefour jak wjedziesz na parking podziemny to jedź do końca, później skręć w prawo i do końca- tam będziemy :a4fan: Czas w końcu ruszyć- zapraszam :good: taktuś nie da się przełożyć na piątek? wtedy i ja bym sie pojawił w czwartek niestety pracuje do 23
taktuś Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 W czwartek 06. listopada będzie spocik w godz. 19-20 miejsce: parking podziemny pod Carrefour jak wjedziesz na parking podziemny to jedź do końca, później skręć w prawo i do końca- tam będziemy :a4fan: Czas w końcu ruszyć- zapraszam :good: taktuś nie da się przełożyć na piątek? wtedy i ja bym sie pojawił w czwartek niestety pracuje do 23 nie da się, jutro ja nie mogę następny zaplanujemy wcześniej- aby każdemu pasowało :oklaski:
Skrzypek Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Opublikowano 6 Listopada 2008 W czwartek 06. listopada będzie spocik w godz. 19-20 miejsce: parking podziemny pod Carrefour jak wjedziesz na parking podziemny to jedź do końca, później skręć w prawo i do końca- tam będziemy :a4fan: Czas w końcu ruszyć- zapraszam :good: taktuś nie da się przełożyć na piątek? wtedy i ja bym sie pojawił w czwartek niestety pracuje do 23 nie da się, jutro ja nie mogę następny zaplanujemy wcześniej- aby każdemu pasowało :oklaski: ok to do nastepnego
kwiatko Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 koledzy niestety nie dam rady się pojawić ponieważ nie zdążyłem wstawić przedniej szyby do następnego
luqash Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 i po spocie :> mało nas było tylko 3 i 2 auta ale miło było poznać kolegów do następnego pozdrawiam
kwiatko Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 było miło :> następnym razem wpadne autkiem
taktuś Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Tak, było Nas trzech, w dwóch furakach :decayed: listę podpisali: - luqash - kwiatko - taktuś dzięki za spocika, do następnego razu :a4fan:
bobek84 Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam. jestem z mławy i chetnie bym sie z wami spotkal na jakims spociku czasami bywam w weekendy w olsztynie. organizujecie spoty np 1 w tygodniu czy poprostu umawiacie sie co jakis czas?
kwiatko Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 koledzy mam już autko może jakiś spocik tak jak ostatnio??
przemeks77 Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 ale najlepiej w weekend to i ja przyjadę.
Skrzypek Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 moze w niedziele 16.11.2008???
kwiatko Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 u mnie weekendy odpadają (szkoła :>) proponuje jakiś dzień od poniedziałku do czwartku
Rekomendowane odpowiedzi