Zaleczeq Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Uff bo wczoraj jakis łysy kark w bmw 520 mnie podpuscił to musiałem troche przygazowac i se pozniej przypomniałem ze jest tam gdzies fotoradar :decayed: :decayed:
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html
adrianus Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 (z gory sorry za wulgaryzmy, ale po prostu jestem wkurwiony!!) ja pier**le k**wa mac!! jak ja nie nawidze tych szmaciarzy w niebieskich mundurach, aaaaaawqwwwwwwwwrrrrr k**wa!! dzis rano pojechalem zaplacic ostatnia czesc moich zaleglych mandatow, bylem przekonany ze bedzie tego 500pln,a do zaplaty przyszlo 700pln, bo jakis mandat ze stycznia doszedl, f*ck ale nic to, zaplacilem skonczylem robote i chcialem skoczyc z dziewczyna i psem nad jezioro na spacerek, zapakowalismy sie do tico i na koncu jarockiej przt teczowym lesie kia ceed mnie haltuje, ok zatrzymalem sie, podbija do mnie jakis mlody policjant, grzeczny i uprzejmy, mowi ze kontrola trzezwosci, prosi o dokumenty, daje alkomat, oczywiscie 0.00, ale ten juz sie przyjebal ze mialem dowod rejestracyjny tymczasowy, a nie staly,a juz termin tymczasowego minal i dlaczego jeszcze nie odebralem twardego(powod prosty-zapierdalam caly tydzien w pracy i nie mam kiedy), to mi pener oswiadcza ze go zabiera i sie pyta lajtowo co z szyba przednia, dlaczego peknieta, to mu mowie w miare uczciwie, ze nie bede sciemnial z eprzed chwila kamien uderzyl, tylko ze juz tak z 2 tyg temu to sie stalo i czekalem na wyplate aby ja wymienic, to on na to ze fajnie ze jestem uczciwy, bo kazdy wkreca zawsze ze akurat chwile wczesniej kamien strzelal i rozbijal szyby, mysle sobie, no c**j, i tak szybe mialem wymienic, wymienie i bedzie git, poprosilem go jedynie, aby szybko wypisal potrzebne kwity i smigam dalej, na co on z opoznionym zaplonem, ze jeszcze mi 200pln mandatu wystawi za to ze mam uszkodzona szybe, no sk***ysyn j**any gnoj, jednostrzalowiec mowie ze mandatu nie przyjmuje i c**j, no to sprawa do sadu, zobaczymy co tam moze wskuram, dzwonilem do kolegi, bylego policjanta i mowi, ze za rozbita szybe mozna wstawic od 50 do 200pln. f*ck, no to podbijam do tego mendziarza o moze zlagodzenie tego mandatu to go przyjme, a on na to z bezczelnym usmiechem, ze gdybym powiedzial ze przed chwila pekla mi ta szyba to by mi dal 50zeta, ale ze sie przyznalem ze 2 tygodnie tak jezdze to mi wlepia 200!! no sk***ysyn smiec j**any, jak takiego nie zabic??!! sorry za niewyszukane slownictwo, ale jeszcze mnie nerw trzyma!!
Maxym83 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 adrianus, Ty to masz te przygody z miśkami, tylko współczuć. Ja miałem w piątek przygodę z warszawską drogówką, ale miło ją wspominam W tunelu dziady się z suszarką rozstawili, a na CB ani słowa, patrze w ciemnościach jakiś dziad macha latarką na środku jezdni. Myślę sobie że może jakaś kontrola trzeźwości w związku z długim weekendem, ale ten mi pokazuje że jechałem 90 na 50 i chce mi 300 i 6pkt wlepić ;( Po paru minutach debaty jaki to ja biedny jestem i w ogóle uczciwy kierowca, dał mi jasno do zrozumienia że nie chce mu się pisać mandatu Ostatecznie zostawiłem w radiowozie 50zł i szczęśliwy pojechałem dalej
Zaleczeq Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ale TY faktycznie masz lipe z tymi psami Adrian Marek widziałem Cie wczoraj ok 18 przy Grzesiu na Witosa
taktuś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Adrian, przecież Tobie nawet pusty fotoradar fotkę strzeli :decayed: Stary jedyna rada to: wstąp do policji, młody jesteś, wysoki, dasz sobie radę, od czasu do czasu robią nabór :good: uwierz mi, zniknie problem mandatów, punktów...
Zaleczeq Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Adrian, przecież Tobie nawet pusty fotoradar fotkę strzeli :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :D :D
adrianus Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 dobrze taktus gadasz, jesli tylko bedzie jakies stanowisko na 1/16 etatu to moge byc nawet policjantem
zbychzz Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Adrian, a ty nie masz czasem tam jakiej naklejki z tyłu twojego tico typu "chwdp" czy coś w tym stylu ? :>
czaja77 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Adrian, a ty nie masz czasem tam jakiej naklejki z tyłu twojego tico typu "chwdp" czy coś w tym stylu ? :> :polew:
adrianus Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Adrian, a ty nie masz czasem tam jakiej naklejki z tyłu twojego tico typu "chwdp" czy coś w tym stylu ? :> nie mam ale chyba sobie zrobie: " c**j w dupe policji drogowej" :decayed:
Buszek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 witam chlopaki moze ktos cos wie o tym aucie: http://otomoto.pl/audi-a4-quattro-C13052504.html chcialbym kupic i nie wiem czy jest ok [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 20:58_________________________________________________albo moze by ktos mogl sprawdzic na dniach, pilne bo lece do polski we wtorek i nie wiem czy wracac samolotem czy kupic i autem
Marianb Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Akurat miałem nieprzyjemność jechać samochodem Moje B4 dzielnie zniosło starcie z wodą. Ruszyłem spod Reala i zanim dojechałem do skrzyżowania z Tuwima, już nic nie było widać, sygnalizacja padła, wjechałem w Tuwim praktycznie na ślepo, ale musiałem się poddać na przystanku po prawej. Po 5 minutach ruszyłem, lecz zdołałem dojechać do pierwszych świateł. Skręciłem po omacku w prawo, później okazało się że przeciąłem pas zieleni i jakoś dotarłem na parking przy serwisie ogumienia Przy następnych światłach na Tuwima przejechałem przez kałużę w środku której był zatopiony piękny nowy Accord. Dalej trzeba było kontynuować jazdę po chodniku. Warszawska przy pętli kortowskiej - też po chodniku. Wszędzie unieruchomione przez wodę samochody. Skrzyżowanie Wojska Polskiego z Jagiellońską - wielka kałuża. Przy szpitalu MSWiA kaaaałuża, wszyscy stoją, stare B4 dalej jedzie, aż ludzie mi zdjęcia cykali A miałem dziś wziąć V8 z klimą, to bym popłynął jak inni Się rozpisałem jak Adrian
adrianus Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 hahaha:p sie rozpisal jak adrian, nowe powiedzenie ja godzine temu wracalem z uczelni,z artyleryjskiej, na armii krajowej na luku mega potok, wszyscy chodnikiem, a ja sobie mysle, co tico nie da rady:D troche za szybko wjechalem, zrobilem fontanne, tico zgaslo, odpalilem po chwili i pyr pyr pyr jak czolgiem przejechalem:D ci co jechali chodnikiem filmiki telefonami mi krecili albo grubo albo wcale ale zaraz wsiadam do audi, musze tak sobie droge obrac, zeby przez kaluze nie jechac,bo pod kraweznik to ni chu chu nie podjade buszek, a co do tego a4 to ja bynajmniej nie mam bladego pojecia co i jak, na plus quattro i dobra cena
Zaleczeq Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 OO k**wa ja jechałem dzis za ta audiola biała
kwiatko Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 buszek cena dobra, plus 4x4, chyba wiem gdzie stoi jutro dokonam oględzin i w niedzielę dam znać
Rekomendowane odpowiedzi