Zaleczeq Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Mnie niestety nie bedzie tylko tam Grziesiu świeżynke nie stresować Może już Karol bedzie jak sie ogarnie po weselichu btw. Karol fajne tam panny wchodziłydo koscioła do Ciebie na weselicho :gwizdanie:
Skrzypek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja akurat będę na poprawinach :kox: brajdak się żeni :>
adrianus Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 mnie na motopikniku nie bedzie, bo lece dzis wieczorem na tydzien nad nasze morze niestety ticulcem bo audi jeszcze nie domaga, ale na spota 15-go pewnie wpadne,a potem juz tylko mini remoncik u Pawla w pitstopie i drzyjcie, wtocze sie na ulice yoyoyo!!
Zaleczeq Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Panowie nie spimy lecimy :tongue4: Dzis widziałem Karola pod wysoka brama jak sie lansował na felach Adriana a pozniej przy sylwetce Zbyszka wylukałem aa i jeszcze Marek standardowo na zapiekankach
Petlik Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam ponownie Widze, ze spociki ciagle w tym samym miejscu i o tej samej porze, wiec postaram sie w niedziele podleciec, zobaczyc jak sie ekipa rozrosla. Mam nadzieje, ze przyjmiecie seata Jesli do poludnia uda mi sie zjechac z Ostrody po Reggae Festivalu to Was odwiedze Pozdrowionka
lilianatoja Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 CHŁOPAKI I DZIEWCZYNY CO ROBIMY Z TYMI KOSZULKAMI ?? Ja tam nie wiem - na spocie była cisza - a na forum "koszulkowym" też - Grześ mimo deklaracji zaspał
Zaleczeq Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Nic tylko wpierd.. i do lochu na łancuchy Nie spac Etkowcy potrzebuje nr czesci
taktuś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Nic tylko wpierd.. i do lochu na łancuchy Nie spac Etkowcy potrzebuje nr czesci Załeczek jak zwykle zapomnialeś dołączyć załącznik o jaki silnik pytasz? w czym rzecz? i o co bangla?
Zaleczeq Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 ja tam zdjecie dodałem i je widze no jak to jaki najlepszy z najlepszych 1.8T :gwizdanie: no musze kupic wezyk bo sie zesrał i lewe powietrze motor łapie jutro zrobie dokladne zdjecie i wstawie a co Ty Mareczku fotki nie widzisz?? załacznik jest widoczny czyli jest kunsztownie i zacnie
4lo Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Łoł a już myślałem, że wszyscy poumierali tutaj :tongue4:
Zaleczeq Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Łoł a już myślałem, że wszyscy poumierali tutaj :tongue4: no przez 4 dni ostra pucha była tzw bida z nedza juz myslałem ze nas Elblążaki dogonia
adrianus Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 elo dzieci smieci, gdziescie byli, coscie robili?? bo widze ze cisza i posucha tutaj u nas straszna, btw, te forum na prawde uzaleznia, ledwo wtoczylem sie do domu, rzucilem walizki i odpalilem kompa
Zaleczeq Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 A Karol w miedzy czasie codziennie objezdzał starowke po 5 razy na Twoich felach :lol1:
Marianb Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 15.08.2010 Na spocie obecni byli: Żaneta i Paweł Aleks Czaja Jose Kod Picia Segment Tomkom1 Marian Moje zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/Marianb30/SpotOlsztyn15Sierpnia2010#
czaja77 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 witam Panowie szukam całych kół 5na 100 do a3 pasują od golfa 4,potrzebuję na podmianę na dosłownie30 minut,bo cos mi huczy i wulkanizator twierdzi ze to wy ząbkowane opony ??????????
Zaleczeq Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Grzes odpalaj etke i sprawdz mi nr czesci ze zdjecia wyzej
adrianus Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 grzes uderzaj do kwiatka, on ma fajne fele aktualnie,a z tego co kojarze to jest tam na nich rowniez rozstaw 5x100
czaja77 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 grzes uderzaj do kwiatka, on ma fajne fele aktualnie,a z tego co kojarze to jest tam na nich rowniez rozstaw 5x100 ale ma je luzem czy na aucie? [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 20:55_________________________________________________ Grzes odpalaj etke i sprawdz mi nr czesci ze zdjecia wyzej nie dam rady bo Etki nie mam na stacjonarnym a lapka brak
Rekomendowane odpowiedzi