adrianus Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ja tyz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ja tyz :> [/quote autko jadzie????????????? pozdrówki [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 18:18_________________________________________________Generalnie zapraszam do sie... diagnostyka TDI.....FRI........ pasja diesel.zapraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 siemka Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ooooo patrzcie kto do nas zawitał :shocked: Pasja diesel ?? a ja cały czas myslałem ze kochasz turbobenzyny :polew: :dance: :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ooooo patrzcie kto do nas zawitał :shocked: Pasja diesel ?? a ja cały czas myslałem ze kochasz turbobenzyny :polew: :dance: :drool: Cześć Michaś...twoje BFB tylko z zacunku do Audi ...żartuje... Generalnie z TDI można zrobić wszystko z PB praktycznie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Jak to nic foch na forever z przytupem Patrzcie go jak byłem ostatnio z Adrianem to taki miły przyznaj sie bałes sie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Jak to nic foch na forever z przytupem Patrzcie go jak byłem ostatnio z Adrianem to taki miły przyznaj sie bałes sie :> A czego miałem sie bac??? Dawno nie pisałem u nasz na orum .....pszepraszam ze wzgl. na wiek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 że jak powiesz ze benzyniaki sa tfu tfu to Cie wywieziemy Astra do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 że jak powiesz ze benzyniaki sa tfu tfu to Cie wywieziemy Astra do lasu Misiaczku do lasu .....to ... \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Na grzyby albo na ssaki :polew: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Na grzyby albo na ssaki :polew: ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 nie chce zapeszac, ale jakos jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a jak tam wezyk pasował ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a jak tam wezyk pasował ?? mój zawsze pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a jak tam wezyk pasował ?? mój zawsze pasuje na haczyk i na ryby :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 i nie tylko to mowisz ze na lesne ssaki tez sie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 i nie tylko to mowisz ze na lesne ssaki tez sie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ej no napisałes ze zawsze pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ej no napisałes ze zawsze pasuje Nie no do takiego kalibru nie podchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi