mayhem Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja cierpliwość mam.. ale nie do takich rzeczy ;P Panowie ETKowcy - potrzebuję numer spinek, które trzymają dekory w tapicerce drzwi oraz desce rozdzielczej.. bardzo mi na tym zależy bo Palma coś nie może tego namierzyć :/ pomoże ktoś? baardzo proszę
Zaleczeq Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 W drzwiach to bodajrze nr 4A0 853 107 A
mayhem Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 hmmmm... bodajrze czy na pewno? Bo laska nie może tego znaleźć , a ja z kolei przez tel nie widzę co ona tam klepie.. więc potrzebuje pewniaka
Zaleczeq Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 wpisz w dziale czesci ze chcesz nr tego i tego i po kłopocie zaraz ktos ci napisze
mayhem Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 aaa... patrz.. tego to nie wiedziałem.. dzięki !!
Zaleczeq Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 5 zł albo zadzwon do palmy podaj nr i ch.. niech sparwdzi w kompie to bedzie widziec czy to to :>
mayhem Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 heh, ja tam wole mieć już numer pewny. jak ona mi to sprawdzi to ja się zwyczajnie boję co ona tam wynajdzie Panowie, by nie było zaskoczenia co z tym chlańskiem weekendowym? Wszyscy już sobie zaplanowali?
Zaleczeq Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja niestety jeszcze nie wiem :wstydliwy:
mayhem Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ej.. ale Dziewoje bierzemy.. niech też coś mają
czaja77 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ej.. ale Dziewoje bierzemy.. niech też coś mają no zabieramy
zbychzz Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 hmmm... no ja raczej sam wpadnę
taktuś Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Mnie nie będzie, ale podeślę człowieka
mayhem Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Mnie nie będzie, ale podeślę człowieka heh.. chociaż tyle.. ale Czaja jako Twój Człek się nie liczy ;P ja naszą Legendę namawiam, by się pojawił Czajka, pomożesz ? Proponuję odnośnie spotkania sobotę wieczorem - zarówno ja jak i Paweł mamy robotę na sobotę, a taki wieczorek będzie wymarzonym wręcz jej zakończeniem Ze mną bankowo przyjdzie Ewa w takim razie. Może i Monikę uda się zawinąć :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Mnie nie będzie, ale podeślę człowieka Co ty Mareczku odpierdzielasz jak to tak wtyd VIPowi nie wypada tak sie zachowywac :punish:
mayhem Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 tak.. w ogóle to zachowujesz się jak jakiś Marek..
taktuś Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 tak.. w ogóle to zachowujesz się jak jakiś Marek.. :ssij: a komu pasuje w piątek? mnie bardzo pasuje w piątek, w sobotę absolutnie nie
Zaleczeq Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 mi pasuje, adrianowi tez pasuje
adrianus Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ja jestem za piatkiem, bo w sobote mam erotyczny, tzn romantyczny wieczor
Zaleczeq Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 adrianos santos morales jak tam ticulec ??
Rekomendowane odpowiedzi