Patrykbor Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Co za klurwa pechowy dzien ja pier***e nie dosc ze musiałem jechac na pogrzeb do Iławy to jak wracałem za samborowem jakis debil najebany lezał na ulicy mało co na niego nie wjechałem pozniej ku***a jakies sarny stały j**ane suki na drodze to musiałem ostro hamowac Myslałem ze to juz koniec j**anego dnia ale otoz nie to nie był koniec skonczył sie tak taka laweta to c**j przy tym jak moje sreberko wyglądało dwa dni temu
Maxym83 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Co za klurwa pechowy dzien ja pier***e nie dosc ze musiałem jechac na pogrzeb do Iławy to jak wracałem za samborowem jakis debil najebany lezał na ulicy mało co na niego nie wjechałem pozniej ku***a jakies sarny stały j**ane suki na drodze to musiałem ostro hamowac Myslałem ze to juz koniec j**anego dnia ale otoz nie to nie był koniec skonczył sie tak taka laweta to ch***j przy tym jak moje sreberko wyglądało dwa dni temu Jakis granat w srodku wybuchl czy co?
Patrykbor Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 instalka się zapaliła przez moje niedbalstwo
Maxym83 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 instalka się zapaliła przez moje niedbalstwo To jak bardzo trzeba nie dbac zeby spalic instalke? Chyba ze te polifty takie kiepskie
Patrykbor Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jeden przewód od czujnika ciśnienia w klimie żle zapięty i takie kwiatki Ale źle nie było .,Sterownik klimy 100 pln wiązka 40 pln. zgrzewka piwa przy robocie i 2x 0,7 i blacha ciasta za robociznę
taktuś Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 tylko ja pisze o tym na forum, a nie ktorzy nie napisza nic :> mogłbym to przemilczec i mowic ze fura smiga jak ta lala co nie obdżekszyn ja nie piszę nic, bo mój traktor ( tfu, tfu ) się nie psuje a przynajmniej nie raptownie chociaż ostatnio przy wymianie zawiasu z przodu zauważyłem urwany kawałeczek ostatniego dolnego zwoju sprężyny tył prawy, a że wyciągałem tylne amory w AFN , więc na razie się nie palę do tej roboty, bo chcę mieć jeszcze piękne nie popękane boczki w swoim avancie a na poważnie to zrobię to , tak samo jak tarcze ham. przód/tył już się szykują i koorva rozrząd też
Patrykbor Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 rozrząd też bolał mnie ten wydatek
taktuś Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 rozrząd też bolał mnie ten wydatek mógłbyś podać cenę gratów i robocizny bom zainteresowany
Patrykbor Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 1700 bodajże i masz 90 tys z bańki
Zaleczeq Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 no, ale teraz to na spokojnie Cie objade telefonu nie odbierasz, kurde, nie wiedzialem ze dorobiles sie sekretarki;p fura sie nie przejmuj, Pawel ogarnie temat i bedzie git, szczescie ze tego pijaka nie rozjechales, o ktorym napisales, bo wtedy to bys mial zmartwienie. a jesli dalej bedziesz myslal, co sie w audi zesralo, to przypomnij sobie temat naprawy hebli w tico i juz wtedy kazda awaria to lajcik sprajcik, slodkie buleczki a maxym83 nie dygaj, Pawel ogarnie wszystko kur.. sory za fona ale był na łądowarce a pozniej wyciszony no z tym pijakiem to ja pier.. daj spokoj dobrze ze z naprzeciwka nic nie jechalo bo bym mu po nogach przejechał i by miał kulasy połamane Władcy kopciuszkow prosze sie nie smiac
Maxym83 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 u mnie tez sie nie psuje raptownie ale wydatki caly czas jakies sa, np do zrobienia: - rozrząd - wymiana tarcz z przodu - klocki i moze ze juz tarcze tył - wymiana amorów i sprężyn tył - tuleje tylnej belki - czujnik i termostat - opony zimowe na ta zime na szczescie tylko 2 - prawdopodobnie plecionka z wieszakami tlumika - i cos zaczyna stukac w zawiasie z prawej tak wiec sie nogami nakryje jak sobie koszty podsumuje
Patrykbor Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_wymiana_rozrzadu_za_1600_zl_w_aso-t62963.0.html[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 20:55_________________________________________________ rozrząd też bolał mnie ten wydatek mógłbyś podać cenę gratów i robocizny bom zainteresowany http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_wymiana_rozrzadu_za_1600_zl_w_aso-t62963.0.html :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj:
Zaleczeq Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Wiem czemu te kopcichy sie nie psuja bo ich sie nie da upalac :naughty:
Patrykbor Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Wiem czemu te kopcichy sie nie psuja bo ich sie nie da upalac :naughty:
Zaleczeq Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 btw na wiosne w planach TIP + program takze bedzie słitaśnie [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 20:59_________________________________________________ Wiem czemu te kopcichy sie nie psuja bo ich sie nie da upalac :naughty: Patryczku to był taki zarcik sceniczny ale laweciarza z ostrody miałem takiego aparata ze amsakra :polew: dobry typ był[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 21:00_________________________________________________ :polew: oooo widze Elblązaki osiągneli 400 strone :oklaski: :oklaski: :oklaski:
kwiatko Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Witam, Pany i Panie piszcie coś bo Elbląg nas goni [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 16:02_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=qjadCOciuWI&feature=related
Zaleczeq Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Melduje sie na pozycji spamer nr 1
Rekomendowane odpowiedzi