Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no,a ja ostatnio a4'ka na krotkich dystansach, co mi sie silnik nagrzal do optimum to gasic musialem, bo dojezdzalem, moze w glownej mierze stad to spalanie, nawijaj co tam ciekawego w wielkim miescie i o co kaman teraz z tym rozlamem spotowym rus-urania, jakies decizion padlo?[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:08_________________________________________________nie ma bata mariano, nie kupie zajezdzonego diesla, nastepne bedzie 1,8t +q 180km + program, albo s4

oczywiiscie obydwa w holenderskim gazie :kox:

Opublikowano

:wallbash: no a Tobie ile jara?

nie ma uja, nastepne bedzie q

Proponuję AFN quattro + program :good:

wie co gada :naughty:

Opublikowano

Czyzbys Zbychu robil teraz program ? :P

Opublikowano

nie daj sie namowic :decayed: taki AFN bedzie ejchal przed Toba posci baka z d*py i bedzie zasłona dymna i juz nic nie ebdziesz widział i jebniesz w zaspe jak Marian :decayed:

Opublikowano

nie robiłem, ale miałem kiedyś takie zamiary :naughty:

musiałbym go kiedyś sprawdzić na hamowni bo coś mi się wydaje, że mnie ktoś ubiegł :gwizdanie:

Opublikowano

ja sie wybieram na wiosne na program tzn taki mam plan :decayed:

Opublikowano

zawsze jakieś zalety - można przy takiej okazji zawieszenie wymienić :evil:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:18_________________________________________________

ja sie wybieram na wiosne na program tzn taki mam plan :decayed:

do warszawki ?

Opublikowano

ta :) do rogala :)

Opublikowano

no to będzie się działo :naughty:

Opublikowano

bo tak gadałem z kumplem ze on tez chce program w swojej Cuprze to polecimy we 2 :tongue4: a i tak an wiosne pewnie ebdzie grupowy chip to sie podepniemy zawsze troche taniej bedzie :)

Opublikowano

bo tak gadałem z kumplem ze on tez chce program w swojej Cuprze to polecimy we 2 :tongue4: a i tak an wiosne pewnie ebdzie grupowy chip to sie podepniemy zawsze troche taniej bedzie :)

A rogal sie zajmuje benzynami? bo kiedys jak u niego robilem to chyba nie robil.

Opublikowano

A rogal sie zajmuje benzynami? bo kiedys jak u niego robilem to chyba nie robil.

no wiesz Andrzej - zależy kto go pyta :kox:

Opublikowano

Andrzeju zobacz ile on juz benzyn zrobił :)

Opublikowano

no wiesz Andrzej - zależy kto go pyta :kox:

moze juz i robi :) albo na Załka samochodzie sie nauczy :P

Opublikowano

To kiedy Ty u niego program robiłes?? :decayed:

Opublikowano

moze juz i robi :) albo na Załka samochodzie sie nauczy :P

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Bo to jest najrozsądniejsze rozwiązanie :) Z wiekiem człowiek dochodzi do wniosku, że życie nie polega na lataniu po 200km/h i wydawaniu 2 tyś zł miesięcznie na paliwo :gwizdanie:

Opublikowano

albo mi oczy piz*a zarosły albo ja tam widze benzyny http://www.mrmotors.pl/ :decayed:

dla mnie to sie moze i uczyc na moim wazne zeby było pod 200 :evil:

Marian moze i nie oto chodzi ale najalpeiej to by trzeba było miec TE DE ŁI do jazdy na codzien a do szalenstw benza :)