Zaleczeq Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 łooo kurna balszka ale mnie smali rura jak dzika po zołedziach
adrianus Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 ha ha ha i dobrze ci tak pijaku zapisuj sie na srode! lista otwarta
adrianus Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 załek w koncu cos postukal pijemy za to!
adrianus Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 robota robota,a ja nie uwierzycie pieke ciasto i pije zimna lomze
Zaleczeq Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 załek w koncu cos postukal pijemy za to! TAK TAK JEBAC STARE BABY W OSRANYCH GACIACH ZA GRUBE PIENIADZE :polew: :polew:
eSPe Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 eeeeeeeeelo pany!! uradzilem dzis z kwiatuszkiem, ze skoro i tak w srode wypada nam spot pod urania,a jestesmy w wiekszosci z jarot to spot uraniowy przenosimy gdzies do pubu na jarotach u Kanta?
kwiatko Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ja proponuję Nalazka (ogródek) lub Światłem malowane (HB)
arko72 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 ja proponuje pub Alibi wszyscy powinni byc zadowaleni -miesci sie koło rolnika przy restauracji chinskiej miło ,parasole są i kibelek i bilard a ze jest to knajpa policyjna to i spokój i menelstwa nie ma -co wy na to -czekam na rozsądną krytykę i pozdrawiam ( piłem tam ostatnio zielonego specjala ) pyszne było
Zaleczeq Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Moze byc tylko nie przychodzic w koszulkach HWDP tylko kurcze ja pracuje w srode do 21
adrianus Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 alibi moze byc, tylko potem z buta na zlota daleko nalazek odpada, bo smierdzi moczem i starymi ludzmi, poza tym nie bede dorabial tego palanta. ogrodek u kanta jesli bedzie pogoda,a jak bedzie kiepska aura to swiatlem malowane i gitarra
arko72 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 ok,moze byc -propozycja kwiatko brzmi rozsądnie pozdro a kto tu spi ?
Rekomendowane odpowiedzi