Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jeśli będę dysponowała wolnym czasem, chętnie Póki co, jeszcze nikogo z warm-maz a4 nie znam no widzisz a tak niedaleko do nas masz wpadaj to sie zapoznasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 narazie nie, ale wiecie jak ja podchodze do sprzedaży niby i bym go może sprzedał ale z drugiej strony go żal ... i tak od roku ale w listopadzie konkretnie wezme się za sprzedaż, bo ac/oc se kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Załek ma rację ta auto Arko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 musisz zaczac wpadac na spoty bo Ci kolorek zabiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ja to już zapomniałem jak wy w ogóle wygladacie - dobrze że zajączek zostawił swoje zdjęcie przy profilu to jego przynajmniej poznam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 załek na prezydenta :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ja to już zapomniałem jak wy w ogóle wygladacie Załęk + 10 kg Adria - garb i +20 kg ja (Karol) - muły klata i -25kg a reszt w normie, sflaczałe ciałka i bebzduny od piwska :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ja to już zapomniałem jak wy w ogóle wygladacie Załęk + 10 kg Adria - garb i +20 kg ja (Karol) - muły klata i -25kg a reszt w normie, sflaczałe ciałka i bebzduny od piwska :polew: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 załek +10 ale czysta rzeźba Karol to juz ma z d*py sito od walenia tych koksow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 koks to Ty masz w głowie moja rzeźba piwosza to ciężka zasłużona praca wątrobą i portfelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 no właśnie, jak już jesteśmy przy tej rzeźbie piwosza to co z Taktusiem się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ? good question[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 21:52_________________________________________________siemka Mr. T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 właśnie się Marko pojawił............... a i miał się mi przypomnieć i cisza............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 siemka, właśnie wróciłem z garage, szukałem w A3 AXR mocy ///////////////////////////////////// Siemka Zbycho i inne zajączki //////////////////////////////////////// Ostro ruszamy od września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 naaaaaaaa pełnej piz*zieeeeeeeeeeeeeeee POKER FACE I DO PRZODU :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 do wrzesnia jeszcze tylko tydzien:D ja tez ciezko wlasnie cwicze rzezbe piwosza, a arta sie wscieka ze znowu na kompie siedze i jej nie slucham cos mowi, a ja tylko glowa kiwam, juz kilka razy tak wpadlem tez tak macie, z Waszymi polowkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 nie mam takiego problemu :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a arta sie wscieka ze znowu na kompie siedze i jej nie slucham cos mowi, a ja tylko glowa kiwam, juz kilka razy tak wpadlem tez tak macie, z Waszymi polowkami? tak ten internet to straszna rzecz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi