Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ty to sie Załek umiesz ustawic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Wiem wiem ze jestem za***isty :gwizdanie: nie musisz mi tego mowic ja to wiem Jak chesz autograf to mow :guma: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 chce, chce, markerem na klacie i aerografem na masce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 sie robi moj Paziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ty, co ma byc w repertuarze na tej russian night> kanikuły? ? masz jakies newsy, moze tez uderze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=150519568367368 faza dziwki i jedziemy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 to czytali,.................. http://olsztyn.wm.pl/65734,Na-Pieczewie-splonely-dwa-auta-Drugi-taki-pozar-w-tygodniu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ooo f*ck a widzielscie za***ista a5'ke zjarana na ul.dabrowszczakow? jeszcze jakies 2 tyg temu tam stala w zatoczce na przeciwko budynku policji:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ta biała taka ;( daleko nie musze szukac pieczewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Siemka Ale żeście tutaj naskrobali wczoraj Nie ma ktoś z waszych znajomych na sprzedaż jakiegoś fajnego i wmiarę sprawnego autka za nieduże pieniądze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 witka all,dziwne pozary ,dziwni ludzie -a potem u mnie rycza do poduszki farfocle ,fczora u mnie byl za to jeden gośc co sie zowie -krzysztof hołowczyc ale to jeszcze nic , przyjechał najszybszym aktualnie samochodem swiata Nissan GTR 3,8 l , 500-800 koni opcja do wyboru jednym guziczkiem ,10 sek. i masz 250 km na godz. jak kolo mi pomoze to wstawie fotki na forum ,acha i odczepic sie od mojej zonki -a auto mam sliczne ale ciemny granat a nie czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nikt nic złego an zone nie powiedział stwierdzilismy ze to tylko Twoja zona na bank GTR nigdy nei był i nie bedzie naszybszym samochodem swiata co do pakietów mocy to juz jest tego w uj AMS alfa 12 podobno 1200 awhp ale jak to bywa Amerykance lubia sie brecndzlowac nad liczbami to wiemy nie od dzis Pamietam jak dzis na Racingforum była niby supra 850 awhp ana hamowni w pl ledwo 600 wypluła :decayed: Takze amerkanskie zrebaki nie sa równe europejskim konikom Co do pakietów takich po 1000 km narazie z tego co sie orientuje to Switzer jezdzi i nic sie nie wysrało a AMS zyje tylko liczbami i brendzlowaniem nad czasem na 1/4 mili na profesjonalnym dragstripie. Wystarczy wejsc na stronke Dragtimesinfo ruski maja fantazje i upalaja furaki niemiłosiernie. Tak czy siak GTR to fajny zapierd alacz konkurent dla prosiaka niemniej jednak to Nissan a prosiak to symbol prestizu i pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 hmm http://olsztyn.wm.pl/65883,Seria-pozarow-samochodow-w-Olsztynie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=150369355&pageNumber=2&__lp=12&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=146&maxPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&transmissions=MANUAL_GEAR&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&crossBorderSearchEnabled=true&categories=Limousine&minCubicCapacity=1601&maxCubicCapacity=1800&minConstructionYear=2001&maxConstructionYear=2004&tabNumber=2 o urwa :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ktoś się nie wstydził tak zmasakrować A3 i dopisać jeszcze RS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ooo k**wa TY zyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Pewnie że żyję wakacje się kończą, więc będzie więcej czasu na forum i na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 JEBBBBBBBBBBBBBBBBB Z RANA Ксюня Алимпиева Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi