adrianus Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 jak nie to go wyciagniemy chlopakyy, przelew poszedl w 2013 chce nasze fury w kalendarzu zobaczyc
arko72 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 buhahahahahaha ale z ciebie ściemniacz adrianus
Zaleczeq Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 No Paziu to ostatnio taki zartowniś sie zrobił
Zaleczeq Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 kumpel mi ostatnio mowił jak sie złapał z subaryna jak sie pozniej okazało 550 + :polew: :polew: pozniej łapał sie z ta A5 z vtechu 3.0TDI po sofcie to mowił ze tyle ile mu na poczatku odszedł dzieki Q to ta odległosc sie trzymała czyli całkiem nie zle jak na oske 1.8T 250 km
kwiatko Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 a u mnie i adriana na dzielni S5 stoi
Zaleczeq Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 magiczne FSI z 354 jak wypluje 300 to powinno sie isc do Czestochowy na kleczkach i dzieowac Bogu ze sie az tyle ma :polew: i pozniej stajesz na kresce i dostajesz baty od dłubnietego 1.8T albo 2.0T :naughty: te całe FSI w wolnossacych to strzał w kolano jaki sobie samo Audi zafundowało [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 12:51_________________________________________________ale by było wożonko http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=151343829&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=1&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&crossBorderSearchEnabled=true&lang=pl&pageNumber=7
Maxym83 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Kupiłbym sobie takiego, ale mam inne wydatki
Zaleczeq Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ty lepiej powiedz czy bedziesz w 2011 na jakims spocie bo ostatnio cos Cie nie widac
kwiatko Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 OOO odezwał się ten co raz na pół roku na spota wpada... :polew: :polew: :polew: :polew:
Zaleczeq Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 OOO odezwał się ten co raz na pół roku na spota wpada... :polew: :polew: :polew: :polew: przypomne ze to nie ja wczesniej chciałem zmiany spotow na srode a teraz bede w weekend zapewne zwolnie sie troche ze szkoły i postaram sie wpasc A Ciebie tez nie ma a o Grzesiu juz nie wspomne no chyba ze zajął sie rozpłodem yorkow na skale swiatowa
kwiatko Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 mnie nie ma bo chwilowo nie mam możliwości prowadzenia samochodu (Grzesiu wie czemu)!
taktuś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 mnie nie ma bo chwilowo nie mam możliwości prowadzenia samochodu (Grzesiu wie czemu)! Grzesiu uciekł a Ciebie złapali ?
Rekomendowane odpowiedzi