Zaleczeq Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 mnie nie ma bo chwilowo nie mam możliwości prowadzenia samochodu (Grzesiu wie czemu)! Grzesiu uciekł a Ciebie złapali ? :polew: :polew: jebłem
eSPe Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 OOO odezwał się ten co raz na pół roku na spota wpada... :polew: :polew: :polew: :polew: przypomne ze to nie ja wczesniej chciałem zmiany spotow na srode a teraz bede w weekend zapewne zwolnie sie troche ze szkoły i postaram sie wpasc A Ciebie tez nie ma a o Grzesiu juz nie wspomne no chyba ze zajął sie rozpłodem yorkow na skale swiatowa Aloha. Ptaszyska robią spota najbliższego w Koronie (niestety aura nie sprzyja ostatnio do stania w przeciągach i grozi odmrożeniem jajec). Zapraszam wszystkie chrupiące wafelki z opakowania A4 klub (najbliższa niedziela o 16:00) do Korony.
kwiatko Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 jest to w strefie śmiechu, i się nie dziwię, ale zaprezentuję wam tu tutaj P.S. niestety z naszego woj. W-M Po co te strzałki??
Maxym83 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Hahaha... niezły agent lub agentka... prawo jazdy na bazarze kupione
Zaleczeq Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 jakie spiochy ja juz od 5 na nogach Kto rano wstaje ten idzie po bułki :decayed: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 09:10_________________________________________________btw spota robimy pod Cerfurem czy jedziemy tam pod Korone ??
kwiatko Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jednak mamy narodowy sport!!! Drift Grand PRIX of Romania 2011 in Bucharest
eSPe Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 btw spota robimy pod Cerfurem czy jedziemy tam pod Korone ?? Zapraszamy wszystkich do Korony a nie pod Koronę. Obchodzimy I urodziny www.kormoran-audi.pl Znajdzie się kawałek torta dla każdego. :> Jest parking pod oknami i zsiorbać ciepłą kawkę można gdy pogoda nie dopisuje.
kwiatko Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 z chęcią bym wpadł, ale z wiadomych względów nie dam rady niestety!!!
adrianus Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 moze byc, ja kung fu powinnienem zaleciec
taktuś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 btw spota robimy pod Cerfurem czy jedziemy tam pod Korone ?? Zapraszamy wszystkich do Korony a nie pod Koronę. Obchodzimy I urodziny www.kormoran-audi.pl Znajdzie się kawałek torta dla każdego. :> Jest parking pod oknami i zsiorbać ciepłą kawkę można gdy pogoda nie dopisuje. Dzięki za zaproszenie Ja nie wpadnę, bo wciąż nie mam weekendów, lecz wkrótce to się zmieni, a wtedy drżyjcie, bo wasze spotkania "u babci na pączkach" zmienią się w dzikie libacje dla prawdziwych mężczyzn
Zaleczeq Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja nie wpadnę, bo wciąż nie mam weekendów, lecz wkrótce to się zmieni, a wtedy drżyjcie, bo wasze spotkania "u babci na pączkach" zmienią się w dzikie libacje dla prawdziwych mężczyzn Jebaniutki Jarocki Ogier
kwiatko Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 ktoś coś dzisiaj imprezuje (pyt. nie dotyczy Załka )
Zaleczeq Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ja nie imrpezuje juz :decayed: aaaaa i co zaskoczyłem Was :naughty: :naughty: Po 1sze mam szkołe i mam egzaminy po 2 zamkneli mi Novo i juz nie mam gdzie imprezowac Zdziwieni ?? :wink4: :tongue4: :>
Rekomendowane odpowiedzi