Zaleczeq Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ktos bedzie dzis na spocie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ja się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 o 16 na rusi ?? ciekawe ile nas bedzie bo kormorany maja o 15 ale w garazu u TOMKOMA obok polmozbytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ja będę na spocie. Adrian z chęcią Cię zabiorę /weź kalendarz:)/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Michał Arko spot był OK Na powrocie w Bartągu POLICJA zrobiła akcję "lejek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ile promili miałes ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 nie wiele 3,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 no to jeszcze ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ja bylem z Wami duchem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 no ostatnio to wszyscy z olsztyna to duchy na spotach wiec Adrianus nie przejmuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 jest taka pucha ze ja perdole oddawac kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 załek ma rację!!! zdać barwy i zaczynamy wszystko od 0(zera) BTW, mimi obecności na spoci trzech forumowiczw i tak był za***iście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ktoś ma coś do mojego koloru??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 no w sumie nie chce rozwego bo to taki damski kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ale Adek go przygarnie bo ostatnio kupił sobie rozowa bluze w hello kitty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ale Adek go przygarnie bo ostatnio kupił sobie rozowa bluze w hello kitty widziałem też, że zapisał się na NK do fanclubu Seleny Gomez /////////////////////////// Miałem zalecieć na spocik, bo bajkiem latałem. Ale pognało mnie w traskę. ... tak rurę prostowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 W niedzielę trochę bajków latało hehe Z chłopakami gadaliśmy na spocie o zorganizowaniu jakiegoś spota piwnego! Kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 włąsnie jakos po swietach wielkanocnych mozna cos ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 jestem za!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi