czaja77 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 a ja dziś widziałem za dworcem Adriana kobitę i jego furaka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 bo on juz pantofel jest i zabrała mu fure :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 hehe, ano ostatnio to wlasnie Marta ciagle smiga moja fura po tym jak jej sie panda ze wstydu spalila:) ale niebawem juz mi oddaje a4, bo zakupila fiata bravo. co do spotu piwnego, lub jakiegokolwiek innego to ja jestem 100% za byleby to juz bylo w kwietniu bo poki co to nawet wysrac sie porzadnie nie mam kiedy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 polecam xenne na przeczyszczenia :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 jak się pierdołami zajmujesz to tak masz:) Widzę, że zero zmian, cisza i nic!!! Adrian jak własne M, kiedy parapetówka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 no chwal sie pałko kupiłes na pimpickiego ?? bedziesz teraz P.I.M.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Pany co sie dzieje z Pawłem bo nie odbiera od nikogo fonow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 I'm a P.I.M.P. madafaka, haha chwalic sie nie ma czym, kawalerka, ale to zawsze lepszy kredyt niz placenie za stancje. zapieprzam teraz non stop i ja wykanczam sam, na tyle na ile starczaja mi zdolnosci, od groma mam jeszcze roboty, ale musze chociaz lazienke zrobic do konca miecha. Grzesiek, bede potrzebowal szafy na wymiar 200x250x60 w super cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 dzwoń.przyjadę ,wybierzecie kolory itd i działamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Załek, ja tam mam teściów! a w sobotę imieniny robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?54051-ALL-ALL-PAWE%A369-Olsztyn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 no i lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 no bez kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Załek, masz jakis pomysl w wiadomej sprawie? sprobujemy zadzialac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 trzeba podjechac i pogadac po mesku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Koledzy z Olsztyna, mam pytanko. Ktoś już od Was korzystał usług firmy HD-Print? Chodzi mi o oklejanie auta folią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 moj kumpel u nich robił ale sitodruk czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 siemka!!! mam nadzieję, że nie piszecie ponieważ wygraliście w totka dużą bańkę! Jak tak to nareszcie pojawi się R8 V10 w Olsztynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 sorka ale nie mam w domu neta przez3 dni a w pracy zap...l jak wygram dużą bańkę to na pewno czymś nowym przyjadę na spota i pojedziemy do gołębiowskiego na duuuuuuże piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Pany kto chciał ten kubek klubowy bo mam zapisane 3 szt przyznac sie ?? Dobra już wiem Czaja i Adrian koszt za kubek 20 zł wysyłka 12 zł na 3 kubki czyli razem 72 zł dzielimy na 3 i wychodzi po 24 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi