Skrzypek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 No no no - ładna furka Michał - a ja myślałem że kupiłeś ostatnio na giełdzie w olsztynie ))Adrian co do wody to też miałem u siebie: czyściłem odpływy i wymieniałem uszczelke pod obudową od ecu (jest tam uszczelka, która prawdopodobnie skończyła już swój żywot ....) sam wiesz Zbyszek, że na giełdzie w Olsztynie h.. nocuje ps znalazłeś już cos??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 kurcze fajna ta twoja furka Michał - taki też będzie mój następny zakup (oczywiście w q pochwaliłby się i ja, ale nie bardzo jest co tu pisać przy takiej furce ... kupiłem sobie też coś na przetrzymanie bo przydaje się od czasu do czasu samochodzik - nie jest to nic specjalnego bo stare bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 a jednak BMW:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 A dresy Everlasta dostałes gratis ?? Teraz wykupic karnet na siłke:wink: troche koksu , głowe ogolic:naughty: aaaaaa no i jakas porzadna dziara W życiu trzeba mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 oczy dookoła głowy dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 hehe dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Czy u was też nie da sie przeglądać forum bo ciągle wyskakuje 404 Not Found ?? Na spotach tez tylko ostatnią stronę mogę czytać, wszystkie poprzednie 404 Not Found Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 no tez tak mam dosc czesto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 yO! i po raz kolejny odbyl sie minispot audi, wykorzystalismy z zaleczkiem okazje na dajtkach i dumnie na no limit wozilismy sie w klubowych koszulkachXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1983r Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 witam ale wy tam w poniedziałki po 7 macie korki na jarotach to masakra godzine z kanta do tesco jechałem porazka komunikacyjna.adrian mi tez szyba przednie poszła w dolnym lewym rogu i tez chciałem oc wykupic z ubezpieczeniem szyb ale szyby tylko do 15 lat ubezpieczaja tylko mnie jedno zastanawia 380 na polnej a mi dzis mówili ze 320zl.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 hmm, no to nie wiem Piotrek jak to juz jest, mi na polnej wlasnie 380 spiewali i to bylo najtaniej w olsztynie jak obdzwanialem. mi tez lewy dolny rog i cholera dzis auto pol dnia na mega sloncu postalo, dojechalem teraz do domu i tak jakby mi sie powiekszyla ta rysa:/ zly jestem;p ale pochwale sie wam, obronilem dzis licencjat na 4, takze jestem oficjalnie pedagogiem, nie mylic z pedziem, <hahaha> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratuluje mowiłem ze dasz rade eee k**wa ja tez miałem egzam pisemny dzis jutro praktyczny Łysy jak sie ogarne z robota to w paitek albo sobote wpadam z flaszeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 spoko zalek, ogarnij ten exam jutro, trzymam kciuki i jakas flaszke/ki sie zrobi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dobra namowiłes mnie :naughty::dancing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 i mnie też:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 a jak XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Domówki w Olsztynie melanz ostateczny to jest Olsztynski projekt X :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Domówki w Olsztynie melanz ostateczny to jest Olsztynski projekt X :decayed: założę się że byłeś ty takich imprez nie odpuszczasz:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nie Micha$ nie byłem romek polanski nie jestem i nie chode na gimbusowe imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 oj jaki poważny!!! Jakie najmocniejsze auto widzieliście w Olsztynie? bo ja dzień w dzień GTR-a z Hołkiem na insjadzie widuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi