zbychzz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ciekawe do kiedy będzie aktualny ten pomysł (tzn. kiedy pomysłodawca wymięknie) Pomysł fajny tylko pochwalili by się pomysłem jeszcze na tą obwodnice - z drugiej strony co prawda nie wiele ale na pewno by coś dało ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 zbyszek jak tam furacz???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 jeżeli chodzi o bm-ke to cały czas jeździ a tak na prawde to nawet fajna ale facet coś kręcił ... niby pierdoły ale jednak wole jeszcze sobie poszukać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 hehe dobrze wiesz którą mam na myśli:) a jak sprawował się automat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 no dobra to opowiem umówiłem się z gościem (okazało się handlarzyną) na parkingu. Z zew. wyglądała furka zacnie mimo paru odprysków gdzie niegdzie. Gościu mówi że to rocznik 2007 i potwierdzał kilka razy na moje pytania (bo wątpliwości mi tu troche nasunęły lampy z pomarańczowymi kierunkami). Oczywiście na dzieńdobry pierwsze zdanie to, że bezwypadkowy i niebity W środku chciałm sobie nawiew puścić na boczną szybę bo zaparaowana, ale nie wiem czy te kratki takie badziewiate czy po prostu troche już zużyte były w tym samochodzie (bawiłem się tą kratką przez pare minut ale zostawiłem żeby gościu awantury nie zrobił czasem). Sama jazda ? Być może nie wzbudzałem zaufania albo moja bm-ka bo skończyło się że jazde próbną spędziłem na fotelu pasażera, więc nie bardzo moge powiedzieć jak z tym automatem się jeździ wziąłem jeszcze vin do sprawdzenia, ale już na miejscu zdecydowałem, że sobie odpuszcze jednak. W domciu sobie jeszcze sprawdziłem vin i wyszło że handlarzuna ma zamiłowania w kuracjach odmładzających ... i tak ot moja przygoda z b7 w slinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 powodzenia w dalszych poszukiwaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 witam czy ktoś z okolic Olsztyna porusza sie B6 v6 3.0??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 raczej nie:decayed: same gnojowki i 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 a już myślałem że zajączek robił mody jakieś )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 na wiosne nowe turbo :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 na początku mówi się turbo, a później wychodzi więcej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Siemka, Zbychu wiem cos o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 o Karol się odezwał jak tam twoja quattrówka ? a, bo bym zapomniał cie opierniczyć bo spot była a kwiatka nie było ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 może trzaśniemy jakiegoś spocika? są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 ja tam zawsze chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 oooo i ja bym zawital towarzystwo poznac.Tylko nie 26-27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 to moze jakos na poczatku lutego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 jestem za:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 mi też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 sobota 2 czy niedziela 3 lepiej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi