jaccov6 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 ja tez biore chyba ze dwie szt:wink: tylko rozmiar ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 obudzili się hehe!!! od ponad tygodnia na forum gadamy o koszulkach, brawa za czytanie forum! :):):):):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 musialem swinke skarbonke rozbic:wink:bo kryzys w branży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 :punish:no zabije was kiedys :bicz: - 37 zł. zł biała koszulka taka jak w tym temacie http://a4-klub.pl/koszulki-113/t-shirt-meski-audi-a4-klub-polska-czarny-259183/ tylko ze inwersja kolorow koszuleczka biala z takim napisem Rozmiarówke u jarka w temacie macie bo ta sama firma Fruit of the Loom ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- zatem lista wyglada tak: 1.Załek 3 szt xl 2.Adrian 3szt xl 3. Karol 3szt xl 4. Arko 2sz xxl ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- Koszulka Biała Własny Nadruk Super Jakość rozm. XL (2968832722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ta firma nam będzie robić koszuleczki tam tez w aukcji jest rozpisana rozmiarówka Dowiedziałem się ostatnio że właścicielka tej firmy jest bratowa mojej koleżanki także może coś uda się jeszcze uszczknąć chociaż nic na 100% nie zapewniam jak ktos jeszcze chce to niech pisze na PW albo mesa do mnie 509-697-389 dane do przelewu Michał Załęski ul. Świtycz - Widackiej 12/27 10-691 Olsztyn 69 1020 3541 0000 5402 0166 2972 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 obudzili się hehe!!!od ponad tygodnia na forum gadamy o koszulkach, brawa za czytanie forum! :):):):):):):):) po prostu dopiero teraz sie zdecydowałem:tongue4::tongue4: załek pisze sie na jedną szt rozmiar L, kase dam ci w niedzielę ok? tył będzie regionalny, czy standardowy jak u Jarko? ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ---------- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MARECZKU 100LAT!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 niestety nikt nie ma projektu regionalnego takze bedzie jak i jarko 100 lat :drunk::drunk: zatem lista wyglada tak: 1.Załek 3 szt xl 2.Adrian 3szt xl 3. Karol 3szt xl 4. Arko 2sz xxl 5. Skrzypek 1sz l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 ja tez Załeczq dam CI kaske w niedzielę do rączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 oki:wink: ---------- Post dopisany at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany at 06:57 ---------- jacek ?? chesz te koszulki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 1x L przelew poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 oki:) zatem lista wyglada tak: 1.Załek 3 szt xl 2.Adrian 3szt xl 3. Karol 3szt xl 4. Arko 2szt xxl 5. Skrzypek 1szt l 6. Jacek 1szt l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nigdy nie byłem fanem hip-hopu ale ten teledysk (mini film) podoba mi się. Załek może poczekaj jeszcze kilka dni z zamówieniem tych koszulek. Może ktoś jeszcze będzie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 no chyba tak zrobie poczekam do konca tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 quattro wróciło ze spaceru i prosiło "jeszcze jeszcze":banan: warunki super oby tak dalej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Zazdroszcze quattro;-) Mareczku wszystkiego najlepszego!!! Sto lat i wpadaj na spota z 6pakiem bezalkoholowego;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No widziałem jak ci furę zasypało ale jest Q jest zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Wszystkiego najlepszego Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Zazdroszcze quattro;-)Mareczku wszystkiego najlepszego!!! Sto lat i wpadaj na spota z 6pakiem bezalkoholowego;-) łysy ale nie pijemy w sobote nigdzie mam nadzieje kuzwa ten snieg sypie i sypie miałem isc pobiegac ale nie poszedłęm bo chodniki kuj nie odsniezone do tego snieg w morde sypie:thumbdown: jak tak bedize padac do niedzieli to na spota jade z Jackiem :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 i całą droge bedziemy bokiem lecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dzięki za życzonka postaram się wpaść w niedzielę na spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Koszulki zamówione 13 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi