kwiatko Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Adek masz zakaz śpiewania!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 bania u cygana do rana:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Adrian ma zakaz śpiewania -zwłaszcza piosenek patriotycznych :grin: , no i bójek z gośćmi bo nas wyj...ą z lokalu i miejscówa spalona:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Uuuu to fajnie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 k...a mnie prawdopodobnie nie bedzie:kwasny: brak możliwości powrotu do o-dy:wallbash: no chyba że wpadnę na soczek:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Prawdopodobnie będę miał transport do Alibi, mogę zabrać 3 osoby. Ktoś się pisze ? Dzwońta jakby co 608-078-658 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Prawdopodobnie będę miał transport do Alibi, mogę zabrać 3 osoby.Ktoś się pisze ? Dzwońta jakby co 608-078-658 a z Alibi też będziesz miał? to może i ja się załapie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 i po spocie, elita, szlachta i rada najwyzsza w osobie taktus, zalek, arko, ja sie zjawila, slusznie porzadzila i kto nie byl niech żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 łooo kurna dopiero wstałem :decayed: btw Adek jak tam ciasto ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 poniesla fura Ford wylądował na drzewie. 4 osoby w aucie. Jedna nie żyje - Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 WPZ ety poszalały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 jeszcze na allegro wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 wiem widziałem:decayed: ja g widziałem w sobote jak zmyjni wracałem to chciałem sie złapac z nim:decayed: ale czerwone maiłęm:kwasny: a w niedziele jade patrze a tam ten focus:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 ty to jestes gosc niedosyc ze wszysto z okna widzisz to jeszcze wiesz co na miescie piszczy coraz bardziej sie utwierdzam ze robisz dla Rutkowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 a jak nie ma lipy ---------- Post dopisany 05-03-2013 at 07:11 ---------- Poprzedni post napisany 04-03-2013 at 09:04 ---------- Adrian parówo 100 lat:a4fan::a4fan::dancing::drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Załek to raczej w CBŚ-u robi :) Adrian 100 lat!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Najlepszego Adrian 1000LAT!!!! ---------- Post dopisany 07-03-2013 at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany 05-03-2013 at 19:53 ---------- co tu taka cisza??? jeszcze nie doszli do siebie po piwnym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 dzieki chopy za zyczonka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 w niedziele będzie rozdawanie koszulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 w niedziele będzie rozdawanie koszulek :banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi