Zaleczeq Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ale fajny widok otwieram szafe a tam cała półka koszulki a4 klub :kox: a na wiosne zrobimy sobie z Adrianem bluzy i bedziemy osiedlowe kozaki :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 na dniach widok się zmieni:):):): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 na dniach to zmieni sie widok ale oknem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 kto zawita w niedzielę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulek516 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 to wpadacie dziś mimo takiej pogody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 chyba odpuszczamy co ?? bo ja nie dam rady dopiero co wstalem a jeszcze bombe mam:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulek516 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 to już od was zależy. Może za 2 tyg. będzie lepsza i ładniejsza pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 NO WLASNIE a jak ktos chce koszulke to moze do mnie podjechac to dam a i to wina Adka i jego urodzin ze nas nie bedzie na spocie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 za tydzien robimy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 oki Adriannn zyjesz ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Cześć Panowie, mam pytanko. Chce kupić felgi które są u was. Tzn w szczytnie - mam tylko zdjęcia. Podjechałby ktoś i zobaczył w jakim są stanie bo nie chce 600-700km robić na marne. Odwdzięczę się browarem jak przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 poszlo pw:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 yO! zyje, wlasnie wrocilem do swiata zywych:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 jak ja wstałem po 12 to trzymałem jeszcze faze jak ruski termos:decayed: miotało mna jak szatan :polew: wiedziałem ze jak sie zgodze na wyjscie na miasto to sie tak skonczy :kox: tak cos czułem jak siedzialem w kancie ze sie odezwiesz i bedzie akcja miasto :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 ja też wczoraj porządziłem i nie nie byłem w stanie jechać na spota:wink: to co za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 a teraz spac sie nie chce, jak caly dzien gnilem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 spopcimy sie w ta niedziel ekipa ?? ---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- Zbyszek bierz !!!!!!!!!!! Oferta - Audi A4 - Oferuję do sprzedaży Audi A4 Acant 3.0 TDI quattro tiptronic S-LINE. Auto zostało sprowadzone z Niemiec 11.2009 a kupione 12.2 ramki klubowe ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Witam klubowiczów z Mazur Poszukuję kwatery lub domku do wynajęcia na tydzień nad jeziorem,termin lato.Macie jakieś namiary na cichą i spokojną okolicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ładna furka Michał ja tam nie potrafie wskazać dobrej kwatery - ale Arko chyba coś powinien już zacząć się rozeznawać w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi