Skrzypek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No i po spocie, kogo nie było niech żałuje Lista obecności: Skrzypek Zaleczeq jaccov6 Leszek 4lo BoskiMario - dziewiczy spot:thumbup1: celtic89- dziewiczy spot:thumbup1: Dzięki za spota!!!:a4fan: ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- Jacco dawaj foty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 dobrze było troche jak debile wyglądaliśmy stojąc na górce i lapiąc sie na auta:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 dobre trzy pod rząd NOS_y :kox: spot w Olsztynie i żadnej OOOO na NO.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 mają na miejscu a ciężko im d*pę ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 wstyd!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 skrzypuś ja przez Ciebie cały czas się wstydze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 skrzypuś ja przez Ciebie cały czas się wstydze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 no piszesz i piszesz że wstydzić sie mam, to co mam robić innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 bez szlochania mi tu:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 kuzwa ja bylem ale musiałem wracac :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 cytat z vwgolf.pl "...Spot na rozpoczęcie sympatyczny- zawitało więcej uzytkowników niż w ubieglym roku, z A4 i A3.pl zacne maszyny!!- milo sie je poogladało...":kox: Skrzypek no padnę zaraz:decayed: UWAGA: Na spot zabieramy grilla i parówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jestem za grillem tylko gdzie go zrobimy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoskiMario Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Hej Dzięki chłopaki za spota, dziewiczego milo było, choć telepało mną niemiłosiernie Jednak bakcyla załapałem, wiec mam nadzieje, ze do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkiMajk Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 to panowie 4 maja sie widzimy na grillu... Bedzie to moj pierwszy spot to mam nadzieję ze przyjmiecie mnie w swoje grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadzio Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 To ja też w końcu się pojawię, czytam, czytam to forum, a jeszcze was nie znam. A z audi jestem zadowolony, że szok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 kto zna jakas fajna miejscowke ?? albo plac jakis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celtic89 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Widzę że pomału coś się rozkręca, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ja mam działkę nad jeziorem w Taborzu:wink:Robimy ściepę na chabaninę i soki:naughty:.Organizujemy pogodę i wolny dla wszystkich termin:wink:I bania ...śpimy w autach bo domek drewniany trochę mały.Rano trzeżwiejemy i do domu:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoskiMario Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak dla mnie, pomysł kapitalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Taki prosty a taki genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi