krzysiekml Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 a nie k04 z iławy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 nie to k03 k04 koszyuje majatek i nie oplaca sie jej kupowac bo jej cenie mozna miec gt28 albo td05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Załek tera to stary będzie popirdalał...................... łoj głupi głąb:facepalm: Pościg za szaleńcem. Zatrzymała go dopiero blokada w Olsztynie - Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 NOWA TURBOSPRĘŻARKA AUDI A4 A6 PASSAT SUPERB 1.8 T (3238913204) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to ta moja tu masz k04 Nowa turbosprężarka Audi A4 A6 Passat 1.8T TUNING (3243038005) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 nie trzeba było przerobić na k03s ?tyle samo kasy co twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 nie ja podziękuje za hybrydy jak cos to brac ori k03s moim zdaniem nie oplaca sie juz modzic 1.8T chyba ze jakis tam sofcik i starczy no chyba ze 1.8T BAM cupra i s3 to mozna sie os pobawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ze wszystkim można się pobawić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Widziałem Karol jak młody po Wilczynskiego powozi twoja A4ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 mam nadzieję, że omijał dziury:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 oooooooo tak omijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 na gwincie.!!!!!!!!!!! makabra;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Hehehe. Dobrze miec takiego starszego brata jak Ty karlos. Ja swojej siorce a4ki nigdy nie dam po tym jak w biedronke wjechala:) Pochwale sie. Uruchomilem omege. 3litry daaja rade, tylko wir w baku to tornado;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 kupiłes skrzynie ?? ---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- to mozesz stawac na kresce z Jackiem 3.0 vs 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Kupilem uzywke. I odpukac dziala dobrze. zmierzymy ja na kresce, tylko heble musze podocierac bo od 2miesiecznego stania heble teraz bija:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 własnie wrociłem z kina oblukałem " szybcy i wsciekli 6" spoko filmik bedzie kolejna czesc na bank i nowy aktor Jason Statham :kox: bedzie grał tego złego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 jedynka miala swoj klimat i mozna bylo powracac do tego filmu po kilka razy czego o reszcie czesci nie mozna powiedziec:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 kto bedzie 2.06 na spocie palec do budki :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wlasnie wrocilem z szybkich i wscieklych6, hahaha, dooobre kino, fajerwerków tyle ze sylwester z jedynką się chowa:) co do spota, to ja na bank będę na night powerze, tam się można spocić, a w niedzielę to już raczej odpuszczę temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 no własnie dlatego dobrze by było wiedziec czy robimy czy przedkladamy spota na tydzien pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 ja odpadam! ciężka sobota będzie, więc na 100% nie dotrę na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi