Świstak. Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 I jak? Ktoś będzie pany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 jak mi szybko córa usnie to przylece ale raczej to bedzie po 20ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Spoko, w razie coś będziesz widział niebieskie B5 w avancie (nie te z profilowego) KaFFar a Ty? Wbijasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Nie , nie mam kasy ,zeby przyjecahc jeszcze oln z mojej strony caly rozkopany i lipa bedzie z przyjazdem , my moze w okolocy cos ,kiedys ogarniemy to mozemy sie spotkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 chłopaki ogarnijcie cos w fajnej okolicy ..... tak zeby kazdy mogł dojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 No to trzeba dokładnie jakąś datę ogarnąć pisać kiedy komu i gdzie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ja proponuje cpn BP na e7 . kazdy bedzie miał mysle po tyle samo kilosów do zrobienia droga ok dla kazdego mysle bedzie .... wiec ogarnijmy cos przed zima jeszcze na set up letnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Pisze sie na to...tylko ja odpadam co drugi weekend zaczynajac od tego..ktore bp miedzy nidzica a mlawa? Czy w ostrodzie[emoji12] Edytowane 9 Października 2014 przez jaccov6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 tak mniej wiecej olsztynkiem a nidzica jest tam fajna droga i duzy plac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ja sie pisz , JAk mowicie ze jest dobra droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 no od olsztynka masz nówke asfalt do samej nidzicy ....... wiec chłopaki ogarniajcie jakis termin miejscowosc SHELL Witramowo 30 11-015 Witramowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 DObra niech kazdy napisze co mu pasuje i sie wybierze . Mi osobiscie kazdy dzien pasuje heh i pisac do ziomkow ,zeby sie wiecej ludzi zjechalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 NAJLEPIEJ COS W WEEKEND OGARNAC ..... ja sobaota pracuje do 14 a w tygodniu do 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) 18 /19.10 pasuje ? Edytowane 10 Października 2014 przez kaFFFar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 pasuje tylko co o 19 00 tam zobaczysz czyba ze tylko pogadac to spox ustalajcie jakis termin i ekipe i robimy spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ale mi chodzi 18 , sobota , 19 , niedziela , a"-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 no to ustalajcie date ja spróbuje sie podstosowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 JA rowniez sie dopasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 działamy działamy chłopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 nastepny weekend , tylko sobota czy niedziela , czyli 18/19 pazdziernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi