Robson Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja byłem pod koniec minąłem się z Mickiem
micek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja bylem i tak jak Robson napisal niestety minalem sie z Nim..ale mam nadzieje ze w najblizszym czasie bedzie jakas okazja na spocik...17-19 sierpnia jest kolejny zlot na dajtkach mam nadzieje ze wtedy wiecej ludzi sie zbierze...ogolnie widzialem duzo A4 ale nic nie wskazywalo na to ze ktoras byla z klubu...wracajac do sierpnia to mam zamiar sobie wystartowac na 1/4...mam cicha nadzieje ze chociaz nie bede ostatni
taktuś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 a co Wy na to, gdybyśmy się SPOTKALI W PIąTEK 15 CZERWCA np o godz 18, wzielibyśmy kiełbachę, po małym piwku i musztardę znam miejsce, gdzie moglibyśmy legalnie rozpalić ognisko-nie musielibyśmy targać grilla piątek, bo u mnie weekend`y odpadają :a4fan: a może w Lidzbarku Warm.? albo na Starym Dworze?
micek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 O to chodzi ze mnie w weekendy nie ma w Lidzbarku tylko w niedziele takze lipa...
taktuś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 no dobrze, a co z terminem który zaproponowałem, jest ktoś chętny?
lukasho2 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 witam koledzy troche mnie nie bylo....15 czerwca mnie nie bedzie bede caly czas sledzil tematy o spocie i jesli bede w domu na pewno sie wybiore pzdr
agrabsabi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 siema koledzy z warmi i mazur bywam parę razy w roku w rejonie Giżycko - Węgorzewo teraz będę w pierwszym kwartale lipca w olsztynie mam szwagra audiTTmaniaka więc jak ktoś chce to można zobaczyć moją gębę
micek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Mam nadzieje ze w tym czasie zoorganizujemy jakis spocik bo ostatnio cos kiepsko Nam to wychodzi...Przegladajac Newbie zauwazylem ze sporo osob juz dolaczylo do klubu i zastanawiam sie dlaczego jeszcze nie odwiedzili tego tematu, przeciez spoty to wkoncu podstawa!Panowie ze spotami to jestesmy duzo w tyle porownujac Ns z innymi musimy to wkoncu zmienic bo wyglada to narazie jak kolko rozancowe... [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2007, 22:11 _________________________________________________sorki za bledy...zmeczenie rozumiecie
taktuś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 trzeba się spotkać, ale ten piątek który proponowałem i mnie wypadł zapisujcie się na zlot letni :a4fan: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12646.msg154187#new
akopian Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 DLA mnie BOMBA! Swietny pomysl Tylko jest jedno ale, ja wracam na Warmie na pierwsza polowe sierpnia, wiec dla mnie okaze sie to niewypal pewnie. Ggy w tym czasie bedzie jakies spotkanie na pulnocy Polski to napewno sie wybiore Pozdro
marke Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 wita ja tez olsztyn .najlepiej nad jakims jeziorkiem. zrobi sie jakas impreske.
taktuś Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 zrobi się, zrobi Robson czy to Ty przejeżdżałeś dzisiaj przez Butryny? Chyba Ciebie widziałem Micek a co u Ciebie? a reszta Olsztyniaków żyje? Jutro o godz. 18 będę na myjni przed Realem- przyjedźta
micek Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 ja jestem teraz u kumpla i zauwazylem ze tu moje konto dziala a na kompie w chacie nic nie moge zrobic...chyba format sie szykuje...dlugo mnie nie bylo no ale znowu jestem jakis spocik trzeba zaplanowac bo widze nic sie nie dzieje...zarzucajcie propozycje...pozdrawiam
taktuś Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Rzuć termin micek, a postaram się dostosować :th:
Robson Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 siema dajcie znać na phone o jakimś spocie pozdr Robson
taktuś Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Będę w czwartek o godz 18.30 na myjni przy Realu jak pasuje to wpadajcie trza porozmawiać :th:
micek Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Mi czwartek pasuje no ale jak bedzie Nas tylko dwoch to za bardzo nie oplaca mi sie jechac...Czekamy na wieksza ilosc chetnych...
Robson Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 dobra ja też będę tylko przypomnijcie mi tylko w czwartek sesemesem :a4fan:
taktuś Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 Byłem, postałem pół godzinki i odjechałem....
micek Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 Mnie nie bylo w domu wiec z gory przeprszam ze sie nie okreslilem...Niby ludzi z olsztyna i okolic troche jest na forum ale nie kwapia sie do spocikow i zagladania na forum a ja nie bede lecial 50 km na marne...mam nadzieje ze wkoncu przyjdzie tak piekna chwila kiedy jedynym tematem bedzie ustalanie pewnego terminu na spocik...pzdr
Rekomendowane odpowiedzi