Furio Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 Yo! MOże spotkamy sie w niedzielę? MIałem trochę przygód z moją OOOO :-) pozdro
Robson Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 prosiłem żebyście wysłali mi smsa bo mamy z Agatą zapiernicz! :gwizdanie: nam w niedziele pasuje jak coś Taktuś ustalaj co i jak
taktuś Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 W niedzielę pasuje :th: tylko nie będę dysponował autem ale postaram się załatwić auto zastępcze Robson wyślij proszę mi na PW swój numer tel kom- bo gdzieś zapodziałem( dlatego nie mogłem do Ciebie zadzwonić) Proponuję w niedzielę 22.07 o godz.18 na odkrytym parkingu przy CARREFOUR przybądźcie, bo trzeba omówić sprawy związane z letnim zlotem .
micek Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 Ja tak siedze i przegladam tematy spocikow w innych regionach albo miastach to zaluje ze los mnie rzucil tutaj gdzie mieszkam.Kazdy z zaciekwieniem i niecierpliwoscia czeka na kolejny spocik ludzie non stop udzielaja sie w temcie a u Nas szkoda gadac.Dzisiaj mialbym mozliwosc zeby wpasc do olsztyna no ale tak jak mowilem niech wkoncu zbierze sie chociaz z 5 czy 6 osob bo na forum jest juz o wiele wiecej zarejestrowane.Mam nadzieje ze sytuacja w najblizszym czasie sie poprawi.Jakby spocik zapowiadl sie na taki jaki napisalem to mozecie liczyc na moja obecnosc.pZdr
taktuś Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 to zaluje ze los mnie rzucil tutaj gdzie mieszkam Nie ma czego żałować jak Ci smutno, to zanuć sobie: " O Warmio moja miła, rodzinna ziemio ma Tyś mnie do snu tuliła, miłością pierś ma drga..." :decayed: No tak znów spocik nie wyszedł, pogoda była do d... sorry Furio jeżeli byłeś, nie miałem możliwości kontaktu z Tobą ( nie mam Twojego tel kom.)
sfinks Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Taktuś Dzięki jednak za mini spocika i za zdjęcie na kolanach Kopernika Co do spotów to musicie się troszkę bardziej starać bo jakoś wam to nie wychodzi ja z okolic Rynu przytargałem aż do Olsztyna a mogło by nas być więcej jeszcze raz dzięki za to że znalazłeś dla mnie czas i przy kawce pogadaliśmy następnym razem jak się spotkamy na zlocie to [br]Dopisany: 25 Lipiec 2007, 23:21 _________________________________________________a u was taka cisza jak makiem zasiał ja wiem praca ale nie tylko nią człek żyje
micek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 mnie nie bylo taktus powiedz mi dlaczego wywwalili mnie z listy zlotu letniego?
adadur Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Mi tam trudno powiedzieć bo nie ja pilnuje listy uczestników ale zapytam czy płaciłeś? Wiesz jaki był termin wpłat? ps. dyskusja o tym tu: Zlot Letni - 24-25-26.08.2007 - Ustalenia i zapisy !!!
micek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 nie placilem bo bylem za granica wrocilem i chcem wplacic...
taktuś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Miałem zapytać, czemu zniknąłeś z listy- nie zdążyłem... zarobiony jestem :angry: Micek -nie rezygnuj stary tak szybko, faktycznie wpłaty trzeba było dokonać do końca lipca, ale miejsca są dalej wolne, choć to już nie jedynka nie rezygnuj -klimat klubu, klimat zlotu będzie w Kaletce
micek Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Widzisz Taktus...teraz to juz chodzi o kase bo za trojke trzeba troche zaplacic...jezeli znajde jakies dwie osoby na dniach to przyjade na trzy dni jezli nie to napewno na cala sobote...Pozdrawiam P.S: tak w ogole to 26 sierpnia jest kolejny zlot na dajtkach 1/4 mili i tak dalej moze tam bysmy zawitali jeszcze w szerokim gronie?! co o tym myslisz Taktus?!
Mateo87 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 No panowie chcialbym sie cos wiecej dowiedziec o tym trzy dniowym spocie! Wkoncu jestem z w&m to muglbym sie zjawic tylko napiszcie cos wiecej!!
micek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witamy kolejna osobe w gronie warm - maz maniakow OOOO.Zajrzyj sobie do tego tematu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,12646.0.html i poczytaj dokladnie.Powiem w skrocie, ze kolega Taktus zalatwil przejazd kolumna w sobote w Olsztynie pod eskorta policji itd.Rowniez czasami organizujemy spociki w Olsztynie jak sie zbierze wiecej ludzi wiec co jakis czas zagladaj do tego tematu.Pzdr
Mateo87 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Tu sa 24 strony do przeczytania :drool: napisz mi w sktucie cos?? I powiedz mi w ktora sobote macie ten zlot w olsztynie to napewno sie zjawie!!!ten wyjazd w tych dniach zabardzo mi niepasuje ale w sobote moge wpasc!!
micek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 To bedzie wielka trzy dniowa impreza czyli :gwizdanie: :bicz3: itd. 25-go o 14 bedzie przejazd przez Olsztyn tak jak Ci pisalem a 26-go mozna zachaczyc odrazu zlot na dajtkach pokazy car audio i wyscigi na 1/4 mili... :th:
Mateo87 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 26 na bank bede w dajtkach!!a powiedz mi gdzie sie spotykacie 25 na lakiej ulicy i o ktorej godzinie!! to bym wpadl sie zapoznac!!Albo ewentualnie w jakims innym dniu??Chcialbym poznac pare osob!!Mi najbardziej pasuje czwartek?? Masz jakos czas??
micek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 25-go lece do Nowej Kaletki bo tam jest ten 3 dniowy zlot...lece rano a wracam wieczorem wiec jak mialbys ochote to moge sie z Toba ustawic i mozesz ze mna tam pojechac.Pozniej stamtad do olsztyna na ten przejazd i spowrotem tam az do wieczora.Pozniej do domu i w niedziele na Dajtki.Wiec w niedziele tez mozemy sie ustawic jak chcesz.Jak bedzie Ci pasowalo to pisz...
Mateo87 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 oooo dobre to jak morzesz to wyslij mi numer.tel.na pw.. To ja sie z toba skataktuje tak 2 dni wczesniej i pojedziemy!!
micek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzisiaj wracajac do domu miedzy 13-14 przelecial kolo mnie kolega Taktus ale chyba mnie nie poznal albo nie zauwazyl.Jezeli ja mam problemy ze wzrokiem to niech kolega to sprostuje. P.S: Cisza tutaj, nikt nie chce organizowac spociku, lipa Panowie lipa dajemy ciala! :bicz3:
taktuś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzisiaj wracajac do domu miedzy 13-14 przelecial kolo mnie kolega Taktus ale chyba mnie nie poznal albo nie zauwazyl.Jezeli ja mam problemy ze wzrokiem to niech kolega to sprostuje. P.S: Cisza tutaj, nikt nie chce organizowac spociku, lipa Panowie lipa dajemy ciala! :bicz3: to nie byłem ja, o tej godz. jeszcze rabotałem :>
Rekomendowane odpowiedzi