kwiatko Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Marian to Ty z Tym czymś na Rysi rozmawiałeś - - no to ładnie. Stary są ładniejsze laski w Olsztynie.
Marianb Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nooo, ugadałem się z Rimolem na Rusi. Jak na niego czekałem to przyszła do mnie, bo myślała, że do niej przyjechałem
Skrzypek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nooo, ugadałem się z Rimolem na Rusi. Jak na niego czekałem to przyszła do mnie, bo myślała, że do niej przyjechałem i jak było
kwiatko Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Grzesiek widziałeś to co tam stoi? W tym zawodzie można spotkać naprawdę świetnie dziewczyny, ale to co na Rusi się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie. Wielkiej desperacji trzeba, żeby z tego skorzystać! ;(
taktuś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 siemka Marek jak tam urlop? jako tako, z rozstrojem żołądka wróciłem :gwizdanie: :decayed: oj dobra tam, zawsze tak do moich chłopców Trójmiejskich się zwracam, chyba że wolicie Parówy :naughty: :naughty: Siemka Alonka, do chłopców trójmiejskich to można się zwracać dorsze, i to nie zawsze świeże :polew: Panienki to stoją często na Rusi. Może kiedyś zrobimy zrzutę, żeby pochodziły na golasa na spocie :?: No proszę Cię, mój Michał nabawiłby się wypaczonego wyobrażenia o kobietach, chłopak nieuchronnie w dorosłość wchodzi :bicz3: :bicz3: :bicz3:
adrianus Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 no i co sie smiejesz nudy na pudy
Maxym83 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Spota dzisiaj nie było to nudy tak ułożyliście terminy że na następnym znowu mnie nie będzie ale za 3 tyg już bedę
adrianus Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 malo nas malo nas, do pieczenia chleeeba passatow co poniedzialek sie zbiera masa,a nas tylko taka mala kupka:/ hehe
balcer6147 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Siemka, witam wszystkich, kiedy jest najbliższy spocik, jestem nowy i chętnie bym się wybrał.
Maxym83 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 No właśnie taktuś, mógłbyś po każdym spocie uaktualniać datę w pierwszym poście bo nowi ludzie myślą że cofamy się w czasie
Marianb Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Siemka, witam wszystkich, kiedy jest najbliższy spocik, jestem nowy i chętnie bym się wybrał. Spot wypada w tę niedzielę o 14.30 na parkingu przy skręcie na Ruś. Ja wyjeżdżam w piątek, ale mam zamiar wracać do domu w niedzielę rano, żeby być na 14.30 na Rusi
Rekomendowane odpowiedzi