taktuś Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Dzisiaj na trasie kilka razy co chwile po przygazowaniu mi wpadal w notlauf i nie wiem dlaczego do zobaczenia na spocie pewnie turbinkę trzebabyłoby przeczyścić - stawiam na kierowniczki Diagnoza mogłaby być trafna, gdyby moja niunia takie kierowniczki posiadała AHU jest na zaworze upustowym, proste i genialne rozwiązanie. Dodatkowo ciężko jest cokolwiek stwierdzić obserwując sztangę zaworu upustowego, gdyż rusza się ona tak naprawdę pod pełnym obciążeniem ( w czasie jazdy ciężko to zrobić ) Mus zapiąć vagona. Przepływkę masz Boscha, która potrafi być wkurwiająco wadliwa, ale to dywagacje, powtarzam mus zapiąć vagona. Maxym jeżeli nie uda się na spocie zrobić pełnej diagnozy ( łącznie z dynamicznymi), to zapraszam po niedzieli do mnie
Maxym83 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Mam nadzieje ze uda się zrobić logi na spocie, ale jeśli nie to chętnie skorzystam z propozycji taktuś Swoja droga to teraz boje się zabierać do wyprzedzania za bardzo, bo jak straci moc to kicha Chyba trzeba w końcu kupić swój kabelek, bo coraz częściej potrzebny
micek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 I jak tam Taktus? Bedziesz dzisiaj?
Marianb Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Chyba Skrzypek dobrze popił wczoraj, bo mnie dziś rano taaak głowa bolała
czaja77 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 a mnie jeszcze bardziej............................................boli
Marianb Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 No ale chyba przyjedziesz na spot :?:
czaja77 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 chyba nie... bo kierować nie mogę ................................
zbychzz Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 przyjeżdżaj przyjeżdżaj Grzesiu
Maxym83 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Dokładnie Grzesiu, przyjeżdżaj. Wszyscy Cię oczekują na spocie A mnie też dzisiaj głowa boli
kiblos Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 kurna no mialem pojechac na spot a tu nie dało rady w moim a4 pękła głowica i teraz stoi na warsztacie ane może na następnym się pojawię
Picia Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 No i po spociku.Zimno było ale atmosfera fajna jak zawsze do następnego.Pozdrowionka.
czaja77 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 No i po spociku.Zimno było ale atmosfera fajna jak zawsze do następnego.Pozdrowionka. co u ciebie???? ja nie dojechałem kac jak h....../popiliśmy wczoraj z Pawłem po naprawie mego autka u niego....
Maxym83 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 widzisz, a ja myslalem ze jednak sie podniesiesz, bo bys mi logi zrobil Dzis jak wracalem ze spotu to 2 razy notlaufa zlapalem przejezdzajac 2-3 km Taktuś, pewnie Ciebie jutro odwiedze
Picia Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Siemanko Grześ co z autkiem było??
czaja77 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 podstawowe rzeczy rozrząd ,paski ,napinacze i spryskiwacze lamp,,,,,,,,,,
kwiatko Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Jakieś fotki ze spota? zobaczyłbym co straciłem;)
Maxym83 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Jakieś fotki ze spota? zobaczyłbym co straciłem;) Straciłeś atmosferę, fotki tego nie oddadzą
Marianb Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Fajnie ale musimy faktycznie zorganizować jakieś atrakcje, żeby tak nie stać. Lista obecnych: 1. Lilianatoja 2. Kamila & Rafał 3. Monika & Emsi 4. Żaneta 5. Adrianus 6. Kovic 7. Lenoks z Rodzinką 8. Leszek Śmiały 9. Maxym83 10. Micek 11. Paweł 12. Picia 13. Pili81 14. Rtocki i Rtocki junior (zapomniałem imię Juniora , ale podaj to zmienię – wybaczycie ?) 15. Zbychzzz 16. Marian Gdybym o kimś zapomniał, to przypomnijcie No i fotki. Niewiele ich jest, ale zawsze to coś : http://picasaweb.google.pl/Marianb30/Olsztyn4Pazdziernika2009# Ja jak zwykle taki roztrzepany, że nawet nie uchwyciłem A6 Micka na żadnym ze zdjęć Do zobaczenia.
zbychzz Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 no normalnie kopara mi odapdła - piszesz Marian że był rtocki, a ja nawet nie wiedziałem że był szkoda bo bym chętnie z nim zamienił kilka słówek - co za pechoza
lilianatoja Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Wybaczam, no problem bo ja to jak prawdziwy "gość" - zaglądam z cicha a potem, za jakieś pół roku Jeszcze raz wielkie dzięki za wspólne "skrobanko" - na kolegów ze spota można liczyć
Rekomendowane odpowiedzi