turzol Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 Oglądałem już jakiś czas temu. Nic nowego nie odkrył, wystarczy spojrzeć na ceny S-klasy, 7-er i innych przedstawicieli klasy wyższej z tych lat, te auta tracą na wartości w zastraszającym tempie. Poza tym przedlift i 5.0TDI to akurat najbardziej problematyczne polączenie w Phaetonie.
turzol Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 Dzisiaj wykorzystałem wolny dzień i Phaeton otrzymał małe SPA. Przy okazji wpadły ori gumowe dywaniki, które wyrwałem za bezcen na alledrogo Kilka szotów W najbliższym czasie planuje soft i cały czas czekam na okazje żeby zakupić tylne lampy z polifta.
misiek95 Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 naprawde zadbany samochód testowałeś masaże tylnej kanapy?
grand116 Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 No fajne te Pontony mój kolega jeżdzi takim tylko 6.0 4-osobowy to super maszyna masaze przód tył w tym aucie jest więcej ( bajerów) niż się potrzebuje. Silnik też sobie fajnie radzi tylko to spalanie 20+.
turzol Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Opublikowano 4 Lutego 2018 naprawde zadbany samochód:naughty: testowałeś masaże tylnej kanapy?Testowałem, generalnie najlepiej się tam podróżuje. Myślałem dołożyć rolety w boczki i na elekt rolete na tylna szybę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
quadral20004 Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Piekny .uwazaj na amorki bo sa kosztowne.jeden nowy okolo 6 tys
turzol Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Opublikowano 4 Lutego 2018 1 godzinę temu, quadral20004 napisał: Piekny .uwazaj na amorki bo sa kosztowne.jeden nowy okolo 6 tys Już niestety 8,5K/szt i brak zamienników, ale są firmy które robią pełne przywrócenie fabrycznych parametrów i wymiane miecha za ok 1,5K/szt więc nie ma źle. Póki co pneumatyka działa super i nawet wszedłem w posiadanie dokumentu, w którym opisana jest procedura zjazdu z wysokości o jakieś -30mm bez walenia błedami z czujników bixa. Tylko na std wysokości zawiasu zdarza mi się przytrzeć przednią dokładką o krawężnik więc trzeba sie zastanowić czy gra warta świeczki.
granatowy Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Oczywiście, że gra jest warta świeczki
turzol Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Opublikowano 4 Lutego 2018 39 minut temu, afroo. napisał: Fajna krowa. Foty na Norblina? Czasem bywam jak mam możliwość umyć zgodnie ze sztuką
turzol Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 Ostatnio z braku laku coś tam pomodziłem..niby nic ale w sumie na wiele ten samochód nie pozwala Detajlingi pod maską Jak w kazdym tdi to i tutaj stosuje srodki LM z pozytywnym skutkiem Kierunki luster z polifta Przedlift vs Polift Ledowe oswietlenie otoczenia Seria vs led No i efekt koncowy
pajda Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 A jednak coś się znalazło do roboty Co to za środki co stosujesz? Warte to co?
turzol Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 W dniu 3/17/2018 o 15:30, pajda napisał: A jednak coś się znalazło do roboty Co to za środki co stosujesz? Warte to co? W kolejce do montażu jest tylni panel klimy i myśle nad zmianą kiery z ostatniego lifta, bo na tą nie mogę patrzeć Czekam też na cieplejsze dni i wpadnie dupka z W12 Ogólnie to chodzi mi po głowie 20'' na lato, ale póki co jedyny wzór który mi się podoba jest nie dokupienia. Ze środków LM to polecam ten czarny z linii pro, zalewasz na cały bak i jeździsz normalnie. Pieknie czyści układ wtryskowy, praca silnika wyraźnie się poprawia tak samo jak korekty na wtryskach. Drugi środek to profilaktyka czyli ochrona układu i dodatki poprawiające smarowalność.
turzol Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Przygotowałem skóry na ten sezon. Cleaner + odżywka tym razem od Angelwax i jestem z tego zestawu bardzo zadowolony bo uzyskałem efekt matowej nowej skóry i przy okazji wrócił fabryczny kolor Toffi Próbka możliwości na podłokietniku. Efekt końcowy Foty w pełnym słońcu, kolor wydobyty, macik również Sezon letni i mysle o nowym kole Wheelworld WH18 w 20calach. Tylko nie wiem czy spasi fajnie do budy Pytona
black4 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witaj, Ładnie te skórki wyszły: kolor + efekt mat jak z salonu BTW. Może lepiej ori 20" z A8 D4 wrzucić do Phaetona. Kolega takie włożył, świetnie to wygląda: http://allegro.pl/felgi-z-oponami-audi-a8-20-cali-i7233108343.html Pozdrawiam
turzol Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 black4 to są te same koła Wheelworld WH18. Nie wiem czy wychodziły ori, ale nawet jeśli to pewnie bezie Et dupowate Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
black4 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witajcie, Turzol WH18 nie są identyczne jak te ori z A8 D4... A ET masz rację nie za specjalne przy 9" chyba 37, Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi