topor Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Witam Z sentymentu do modelu nadszedł czas, żeby przedstawić moje długo wyczekane S4. Z wyposażenia d*py nie urywa, ale zdecydowanie nadrabia stanem wizualnym i technicznym. Auta szukałem dość długo a znaleźć dobry egzemplarz to niezły wyczyn. Kazde, które oglądałem było po niezłym dzownie lub domorosłym tjuningowcu. Auto przywiezione ze Szwajcarii, do końca serwisowane. Po zakupie wymieniony rozrząd, tarcze, klocki, wszytskie uszcelniacze silnika, nowy olej i uszczelniacze dyfra. Z extrasów -BOSE -carbon -tempomat -2din -telefon Edytowane 4 Grudnia 2017 przez topor
topor Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2017 utrzymać w oryginale, podziałać też cos z mocą, ale bez fajerwerków, na fabrycznych gratach. A przed zimą wrzucic ceramike na lakier;)
Łuki28.08 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 No w końcu założony temat auto znane i fajne,powodzenia w modach
black4 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Witaj, Piękną sztukę wyszukałeś! BTW. Gdzie Ci się taką ładną udało znależć ? Pozdrawiam
topor Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2017 dziękuje, w tym tygodniu Eska jedzie na korekte lakieru i na ceramike. Nastepnie do cieplego garazu pod koc;)
jedrekx Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 śliczna ale RS fajniejszy, załóż temat
Przemo c Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 schludny środeczek z zewnątrz prawie lalka fajny avancik
topor Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 3 godziny temu, jedrekx napisał: śliczna ale RS fajniejszy, załóż temat ciiicho:D nikt nie wie:D
Rekomendowane odpowiedzi