dominis23 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Mam problem z silniczkiem regulacji wysokości fotela kierowcy. Zakupiłem fotele Sline z pamięcią wszystko zakodowane zdjęta ochrona a pamięć nie działa. Prawdopodobnie jest problem z silniczkiem wysokości fotela ponieważ silniczek nie chcę się adoptować i w vcds ciągle mam błąd 03332 - Motor for Height Adjustment 005 - No or Incorrect Basic Setting / Adaptation. Ustawień krańcowych nie chce złapać ponieważ co chwilę zatrzymuje się silniczek i żeby podnieść i opuścić trzeba kilka razy naciskać zamiast trzymać cały czas. Dodatkowo na krańcach silniczek nadal próbuje podnieść lub opuścić siedzenie. Jedynie wymiana zostaje??
bobikos Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Robiłeś nastawy podstawowe? Nie wiem jak w b8 ale w b6 istnieje możliwość wykonania nastaw podstawowych.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
dominis23 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 Okazało się żę w module pamięci były poustawiane funkcje których u mnie nie ma i one powodowały błąd. Po przejrzeniu każdego BYTE po kolei udało się ustawić wszystko. Zaznaczona była opcja bezczujnikowych foteli :/
Rekomendowane odpowiedzi