Malec Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, Na forum jestem dobrych 10 lat, ale dopiero teraz wrzucam swoje audi. W mojej karierze to już druga A4, ale po kolei: Spoiler Aktualnie: Audi A4 B5 1,9 TDI AFN moc: 139Km 300NM Napęd: FWD Wyposażenie na dzień dzisiejszy - tempomat - climatronic - 4 poduchy powietrzne - podłokietnik - 4x elektryczne szyby - elektryczne lusterka, prawe duże ang. - białe podświetlane zegary z FIS - podgrzewane stołki recaro alcantara/skóra - podświetlane kratki nawiewu - wewnętrzne fotochrom - konsola 2din z Symphony (USB/AUX) - bose - kierownica multifunkcyjna - skrzynia 6 DQS DODATKOWO: - halo home made z b6 - sprężyny weitec -40 mm - felgi 18'' 8j Wzór RS4 - pdc - Pakiet led do wnętrza - Wskaźnik doładowania w kratce - Kamera cofania - Ramiona wycieraczek Passat FL - Zmieniarka mp3 - DRL LED w długich - relingi w polerce - drzwi, błotniki, grill lift - daszek rs - zespolone lift + BIxenon SILNIK - Wtryski 216 - kolektor AWX - Przelot 2,5 cala Zakup 2013: Spoiler 2014 - 2016 - zawieszenie -40 - Nowy Lakier na kilka elementów - bieżące naprawy - halogeny z B6 w kratki przedlift - gumowe listwy drzwi w dobrym stanie - Jakieś Dorbiazgi Spoiler 2017 - Wpadła nowa rolka 18 Zoll RS4 - BIX + DRL - ramiona z pastucha - kamerka cofania - lampki w drzwi - kilka mniej istotnych rzeczy Na dzień dzisiejszy Auto wygląda tak: Edytowane 17 Lipca 2018 przez Malec
Mukade93 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 czy ja widze s line pakiet dywanikow? ,audina ladna
apocalipto Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Kolor elegancki i koło zacnie pasuje.Wysłane z mojego QUANTUM_2_500_RUGGED przy użyciu Tapatalka
Niewidzialny Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Bardzo ładny samochód, tak trzymaj! Kolor to LZ5K Santorin Blue Pearl? Pozdrawiam
Malec Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Opublikowano 17 Lipca 2018 Auto zmieniło właściciela, na jakąś chwilę rozłąka z marką, ale mam nadzieje jeszcze wrócić do Audi
Rekomendowane odpowiedzi