Młody Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja mam kolor i wcale nie zniknęły :gwizdanie:
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 mój kolor to ciemny szary, i chyba jednak nie będę ich malował bo za drogo by mnie wyszły a druga sprawa to faktycznie nie pomalowane bardziej rzucają się w oczy Muszę gdzieś dorwać jeszcze dokładke zderzaka s-lline, była na allegro nawet w mojej mieścinie miał jakiś handlarz na sprzedanie i tak się długo zastanawiałem ze ktoś mi ją zwinął :wallbash: A tak przy okazji to gril środkowy jest taki sam w zderzaku s-line?? bo boczne kratki są inne ale halogeny są tez takie same jak w ori tak?? Aha no i jeśli się orientujecie to jaka jest cena tak mniej więcej tych kratek w ASO??
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 A tak przy okazji to gril środkowy jest taki sam w zderzaku s-line?? bo boczne kratki są inne ale halogeny są tez takie same jak w ori tak?? czasem wystarczy poszukac na forum :gwizdanie: halogeny pasują z serii do S-line
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 Cuber nie lottej jak juz jest temat załozony to zapytałem, gorzej gdybym zapodał nowy wątek z tym pytaniem BTW dobrze wiedzieć ze pasi jakiś wydatek mniej jutro w ASO dowiem się ile wołają za te kratki s-line nr z ETKI to 8E0 807 681 C lub D Pozdro chłopaki
malik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Boczne kratki s-line po 75PLN/szt Środkowy grill s-line 360PLN.
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 Czyli gril nie pasuje f*ck jeden wydatek więcej
malik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 No niestety. Cene kratek jeszcze da się przeżyć ale grill S-line kosztuje kupę kasy w ASO. Dlatego najlepiej szukać na allegro kompletu (zderzak s-line z kratkami i dolnym grillem).
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 Szukałem i jak juz napisałem wyżej koleś z mojej mieściny miał na sprzedanie bez kratek i grila za 560zł (czy to duzo??) ale się zgapiłem i ktoś mi go zgarnął szukałem tylko dokładki i tez nie znalazłem
boberek Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 author=malik link=topic=64216.msg699722#msg699722 date=1233735138]Boczne kratki s-line po 75PLN/szt Środkowy grill s-line 360PLN. kratka 86 zł gril 389 zł
piotrcar Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 author=malik link=topic=64216.msg699722#msg699722 date=1233735138]Boczne kratki s-line po 75PLN/szt Środkowy grill s-line 360PLN. kratka 86 zł gril 389 zł kratka 80 zl grill 360zl
bimmer Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Pozowlicie, ze sie dołącze do rozmowy. Właśnie się też napaliłem na s-line pocket. S4 troche mi nie pasuje, jest dość ostre i wyraziste mówie oczywiście o zderzakach i innych pierdołach ( rzecz gustu). Poruszyliści nurtujący mnie problem tznm. w razie zakupu listew na drzwi malować czy nie. Mam b6 w wersji amerykańskiej kolor ciemny szary - dokładki zderzaka,dolne listwy i progi są w kolorze szarym. Szczerze mówiąc wiele to się nie odróżnia od reszty nadwozia. Kolega ma srebrną audi i jak jedzie listwy widać pierwsze ( kolor szary). Co radzicie - pomalować czy nie? A co odnośnie malowania dokładek zderzaka - zostawić plastik czy farba? A odnośnie blindy na tylną szybę i lotki na klapę bagażnika, to jak to się trzyma po naklejeniu na taśmę? Nie bardzo widzi mi się zrąbanie sobie lakieru po naklejeniu listwy i ewentualnym oderwaniui. pozdrówko
piotrcar Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 jesli zalozysz pakiet s-line to musisz to pomalowac bo to jest juz zagruntowane(dokladka przod i tyl) a listwy sa normalnie czarne bez gruntu
bimmer Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 A mogę się dowiedzieć, gdzie kupić te wszystkie gadżety? Szukam i szukam i tylko jakies badziewie znajduje. Jest tego sporo na stronach w stanach tylko nie wszystko co oferują jest ori. Czy zamienniki wogóle stosować czy nie? I jak wygląda wymiana dokładki zderzaka. Z tego co ja kminię to wystarczy odkręcić szary plastik tj. dół zderzaka i włożyć nowy, góra zostaje tak?
Dibo Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 A mogę się dowiedzieć, gdzie kupić te wszystkie gadżety? Szukam i szukam i tylko jakies badziewie znajduje. Jest tego sporo na stronach w stanach tylko nie wszystko co oferują jest ori. Czy zamienniki wogóle stosować czy nie? Allegro, ebay, ASO. S-line rób na ori częściach a nie na podróbach
bimmer Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Właśnie sobie to już uświadomiłem, że podróbki są lipa. Panowie upewnie się tylko...Grill i kratki od s4 nie pasuje do s-line? Tak wywnioskowałem z waszych rozmów. I jeszcze jedno czy wysokośc zderzaka przedniego i tylnego s-line jest taka sama jak oryginału. Mam autko oryginalnie zaniżone i nie chciałbym zostawić zderzaków na jakimś śpiącym policjancie. Aha i jeszcze jedno...będę was ostro atakowałó jeżeli chodzi o dopytywanie się perwnych szczegółów, bo nigdy tego nie robiłem.Pzdr
Flyer Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Panowie upewnie się tylko...Grill i kratki od s4 nie pasuje do s-line? Tak wywnioskowałem z waszych rozmów. Grill - ktory? W dokladce s-line? Jesli tak - to nie pasuja. I jeszcze jedno czy wysokośc zderzaka przedniego i tylnego s-line jest taka sama jak oryginału. Tak.
bimmer Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 To zajefajnie, ze wysokość zderzaczka jest taka sama...A jeżeli chodzi o grill to w dokładce nie pasuje a co do grilla w masce? Ok panowie jak już aczne coś stopniowo robić to się odezwę dzieki za info.
Rekomendowane odpowiedzi