Vexart Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam, ostatnio zainteresowałem się poziomowaniem lamp, i jak zauważyłem nie mam w ogóle, auto jest z Ameryki nie posiada pokrętła do poziomowania ręcznego oraz brak samopoziomowania. Jest tylko możliwość ustawienia lamp pod maską. Czy to jest możliwe by samochód wyszedł bez jakiegokolwiek poziomowania lamp?
Robero321 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Tak zdaje się że w stanach nie ma obowiązku aby wóz miał system poziomowania czy spryski
Vexart Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Spryskiwacze lamp akurat mam. A da się założyć samopoziomowanie? Może da się jakoś sprawdzić czy samochód miał jakieś poziomowanie? Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Vexart
Lukasz_mk2 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 11 godzin temu, Vexart napisał: A da się założyć samopoziomowanie? założyć się da:
Vexart Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 Dzięki wielkie wszystko wiem. Raczej nie będę w to się bawił. Sporo roboty. Można zamknąć
Lukasz_mk2 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Dzięki wielkie wszystko wiem. Raczej nie będę w to się bawił. Sporo roboty. Można zamknąćRoboty trochę jest, ale jak kupisz czujniki i moduł oraz gotową wiąże to nie jest to takie straszne. Ja się za to zabieram po nowym roku, bo czekam jeszcze na wiązkę, która ma do mnie przyjść właśnie po nowym roku.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Vexart Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 To trzeba moduł dwa czujniki na wahacze Silniczki do lamp i wiązke? A gdzie to wszystko kupiłeś? Bo jak patrzyłem modułu nie ma nigdzie wiązki też nie wiem skąd wziąść.
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) 7 godzin temu, Vexart napisał: To trzeba moduł dwa czujniki na wahacze Silniczki do lamp i wiązke? A gdzie to wszystko kupiłeś? Bo jak patrzyłem modułu nie ma nigdzie wiązki też nie wiem skąd wziąść. modułów jest pełno: https://allegro.pl/listing?string=4Z7907357&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-aut-1-3-1003 wiązkę zamówiłem u kolegi z forum, a czujników poziomowania też jest pełno na allegro, bądź czasem na forum też ktoś sprzedaje. Co do silniczków do lamp to jeżeli nie masz pokrętła do regulacji wysokości świateł w kabinie to pewnie silniczki pod samopoziom masz już w lampach - jeśli nie, to takie silniczki ostatnio ktoś sprzedawał na forum chyba po 30zł/szt.. Napisz ile kabli wychodzi Ci z lamp - jak 10 to masz już instalację i pewnie czujniki też już są zainstalowane, jak 9 to musisz instalację dołożyć. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Lukasz_mk2
Vexart Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Sprawdzałem Silniczków nie ma w lampach. Prawdopodobnie jest 9 przewodów bo w samochodzie nie ma nic od samopoziomowania. Ale sprawdzę. Dziwne wcześniej szukałem modułów po numerach i nie było.
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 To jak nie ma silników w lampach to co jest - dziura?? Lampy Ci parują??Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Vexart Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 Kabel do Silniczków jest w środku. Dziury nie ma bo one są w środku mocowane
Rekomendowane odpowiedzi