Rafal2410 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Witam .Przymierzam się do wymiany poduszek silnika . Chce założyć Ruvilla zakładał je ktoś już i może podzielić sie opinia ?
Hezen Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zakładaj sprawne ori używki lub nówki ori (droga zabawa)Żaden zamiennik się nie spisuje.Mam Corteco i nie polecam!Wysłane z OP3T
mlodziak22 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Potwierdzam miałem corteco w tdi porażka. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rafal2410 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 u mnie w gre wchodzi lemforder albo ruvill .wolał bym te drugie bo sa tansze ale rozsadek podpowiada lemforder
Hezen Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 To dam Ci dobrą radę, lepiej zostaw ori poduszki bo lepiej się spisują niż jakikolwiek zamiennik.Ori poduchy mają miększą gumę i nawet wylana lepiej będzie tłumić drgania od zamiennika.W ASO poduchy są bardzo drogie i lepiej kupić niewylane używki. Wysłane z OP3T
mlodziak22 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Na forum masz kolege co pracuje w aso, za ok 850 zł może kupisz komplet. Zamiennik to badziewie, miałem w b6. Gorzej niż na starych. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rafal2410 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Nawet lemfordera odradzacie?Mój problem polega na tym iż samochód jak się rozgrzeje i ruszam bez sprzęgła delikatnie szarpie . Teraz już delikatnie bo wymieniłem komplet sprzęgła na łuk i nie robi całkiem kangura ale jednak jeszcze szarpnie .Nie chcąc roj chcąc nowego sprzęgła sprawdziłem poduchy i znajomy powiedział mi że prawa chyba uwalona. Swoją drogą jak się silnik zagrzeje poduchy robią się naprawdę miękkie.sam się motam co dalej robic Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Rafal2410 Więcej informacji
Rekomendowane odpowiedzi