manveru5 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam, jestem Nowym użytkownikiem na Forum i chciałbym się doradzić w Pewnym problemie. A problem jest taki, że jak czasami wdepnę do 4-5 Tys obrotów, to Turbina Sama się wyłącza. Problem nie pojawia się Często, ale jednak jest i chciałbym zapobiec Dalszym Uszkodzeniom. Czy mógłby mi ktoś doradzić co mogę na to poradzić? Dziękuję i Pozdrawiam Miłego dnia Życzę
przem8 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zacząć od diagnostyki vagiem i zrobić komplet logów dynamicznych 2+33, 3+20 i 115+118.
manveru5 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2018 Niestety u mnie nie mam gdzie zrobić Dokładnej Diagnostyki Mieszkam 100 km od Poznania. Jedynie jaką u mnie zrobią Diagnostykę to podstawową Silnika. Aby zrobić Dokładną, to muszę pojechać około 100 km
przem8 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 21 minut temu, manveru5 napisał: Niestety u mnie nie mam gdzie zrobić Dokładnej Diagnostyki Mieszkam 100 km od Poznania. Jedynie jaką u mnie zrobią Diagnostykę to podstawową Silnika. Aby zrobić Dokładną, to muszę pojechać około 100 km To kup kabel (30-50zł), ściągnij z forum vcdsa i poczytaj o co chodzi z logami. Laptopa z baterią, która trzyma z pół godziny chyba masz? Poczytaj w dziale diagnostyka jaki kabel itp..
manveru5 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2018 Laptopa mam Dziękuję za Pomoc.
matthew100 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Tylko windows xp, bo na 7 nie hula :/
Rekomendowane odpowiedzi