wyzyk83 Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 nie raz przestawiam tarcze na otworach zeby zniwelowac bicie jak najniżej
Dawid Wątroba Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 najwiecej montuje zimmermanna i ferodo jeszcze nigdy nie trafiła mi się nowa tarcze która miała bicieNo widzisz mi sie trafiła. WGL jak przychodzą pakowane te tarcze ? W1 czy 2 pudełkach ?Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
wyzyk83 Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Teraz, Dawid Wątroba napisał: No widzisz mi sie trafiła. WGL jak przychodzą pakowane te tarcze ? W1 czy 2 pudełkach ? Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka tarcze parami są pakowane
Dawid Wątroba Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 tarcze parami są pakowane Widzisz moje też 2 były w jednym pudelku. Moim zdaniem przy rozmiarach 320 lub 345 to głupota bo w transporcie różnie bywa. Textara jak kupowałem to każda była osobno zapakowana i zabezpieczona..Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
wyzyk83 Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 1 minutę temu, Dawid Wątroba napisał: Widzisz moje też 2 były w jednym pudelku. Moim zdaniem przy rozmiarach 320 lub 345 to głupota bo w transporcie różnie bywa. Textara jak kupowałem to każda była osobno zapakowana i zabezpieczona.. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka textary tez są 2 pakowane w karton
Dawid Wątroba Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 textary tez są 2 pakowane w karton Moje były w dwóch osobnych Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Dawid Wątroba Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Moze zalezy od rozmiaru. Może, nie wiem bo kupowałem tylko 320 mm.A ogólnie co do hamowania to gładkie textary z klockiem Ferodo ds performance bija na leb perforowane Zimmer ze zwykłym klockiem..Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Rob@k Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 Jeśli to piasty to wymiana czy jak i nie powinno bić od samego początku? A tu spokój przez 3 -4 miesiące i obydwie tarcze krzywe. Kupię nowe innej firmy i zobaczę co z tego będzie.
bobikos Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 U mnie rzeczywiście okazały się piasty. Na razie nie ruszam bo i tak trzeba by wymieniać z tarczami. Dziwi mnie natomiast że stało się to niedługo po wymianie tarcz i klocków na nowe.
Rob@k Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 6 minut temu, bobikos napisał: U mnie rzeczywiście okazały się piasty. Na razie nie ruszam bo i tak trzeba by wymieniać z tarczami. Dziwi mnie natomiast że stało się to niedługo po wymianie tarcz i klocków na nowe. Jak sprawdzałeś piasty? I co do wymiany?
bobikos Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Mechanik sprawdził za pomocą czujnika zegarowego. Lewa piasta bardzo krzywa więc i tarcza też. Na razie zostawiam bo nie mam ochoty wydawać na nowe piasty, łożysko oraz wymieniać roczne tarcze i klocki. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi