Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarny Avant Brillantschwarz, Competition+, Black Edition, 2.0tdi 195km 399nm. Eibach pro kit, Rotor 19" 9j et33, Fotele rs, Beuafort gc1..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, Tomex1981 napisał:

Gdzie taki adapter kupiłeś kolego, jeśli można wyślij linka, bo chętnie bym takiego zakupił

Mam na sprzedaż takie jak coś. Więcej na pw. 

Opublikowano
  • Autor

Kolejny mały szczegół do środka, były ori nakładki na pedały. Teraz pora na nakładki z rsa. Ogólnie uważam że to kwestia gustu. Te i te są ładne, chociaż te z rsa bardziej delikatniejsze jak dla mnie. 

IMG_20190309_160154.jpg

Było :

IMG_20190309_160035.jpg

Jest IMG_20190309_160051.jpg

-   -  - - -   -   -  - - - - - - - - - - - - - - 

IMG_20190309_155152.jpg

IMG_20190309_155028.jpg

Ostatnio miałem miejsce na "plecki" foteli, w poprzednich dwóch kompletach miałem z siatkami. Ani razu z tego nie korzystałem, ale było sobie. Po numerach sprawdziłem dwie inne obudowy. Ze zwykłej a4 nie pasuje, teraz miałem okazję zobaczyć z takich samych foteli ale nadruk sline.. Również nie pasują pomimo tego że numer jest ten sam. Muszą zostać bez, chyba nawet bardziej sportowo to wygląda heh. W poniedziałek powinno przyjść paczka ?  z mega udanego zakupu za śmieszna cenę  ? 

Opublikowano
21 minut temu, MaciekPL napisał:

Kolejny mały szczegół do środka, były ori nakładki na pedały.

Gdzie kupiłeś te nakładki ? 

Opublikowano
  • Autor
Teraz, mariusz36 napisał:

Gdzie kupiłeś te nakładki ? 

Mam kolesia który robi na magazynie z częściami :)

Opublikowano

Co do nakładek to wydawalo mi się że to nie kwestia różnicy RS i zwykły ale kwestia rocznika. W okolicach 2015 czy 2016 wszytstkie auta z nakładkami w tym RS miały montowane już te powiedzmy z większą ilością gumy (moim zdaniem zresztą ładniejsze - wyglądają bardziej świeżo).

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, kamelus_ napisał:

Co do nakładek to wydawalo mi się że to nie kwestia różnicy RS i zwykły ale kwestia rocznika. W okolicach 2015 czy 2016 wszytstkie auta z nakładkami w tym RS miały montowane już te powiedzmy z większą ilością gumy (moim zdaniem zresztą ładniejsze - wyglądają bardziej świeżo).

Troszkę inaczej, nakładki zaczęły się od wersji competition. W competition występują te nakładki z większą ilością gumy. Nakładki na pedały, bez podstopnicy. Rzadko które C+ miały podstopnice. Natomiast te z rsa są dostępne tylko w rs. Nawet w tych rocznikach o których piszesz występowały te same bez większej ilości gumy. Uważam że kwestia gustu, te i te są fajne. Ja lubię mieć coś innego, w pracy widzę te zwykle to u siebie mogę coś innego mieć ?

Opublikowano

Może to faktycznie tak jest. Ale już wszystkie nowe RS maja takie jak C+. A tak wogole w C+ były tak jak piszesz tylko na pedały. Ja za podstopnicę dopłacałem.  

Opublikowano
6 godzin temu, MaciekPL napisał:

Mam kolesia który robi na magazynie z częściami :)

Z nowymi częściami?

Opublikowano

Witaj , nakładki też chodzą mi po głowie, ale tylko ori , a widzę, że występowały w dwóch wydaniach tak to nazwijmy , 

Ja znalazłem takie , i jestem w trakcie negocjacji z człowiekiem,  to są te same co twoje?

Screenshot_20190310-082226_Samsung Internet.jpg

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, instruktor83 napisał:

Witaj , nakładki też chodzą mi po głowie, ale tylko ori , a widzę, że występowały w dwóch wydaniach tak to nazwijmy , 

Ja znalazłem takie , i jestem w trakcie negocjacji z człowiekiem,  to są te same co twoje?

Screenshot_20190310-082226_Samsung Internet.jpg

Hej, tak to są te same które teraz założyłem. Zobacz na ebayu, jakiś czas temu jak cenę sprawdzałem widziałem za stowke nowki z jakiegoś autohausu. Wysyłka bezpłatna, tutaj na Kleinanzeigen może ktoś więcej wołać :D

Edytowane przez MaciekPL

Opublikowano
  • Autor

Drugi powód dla którego poszły nakładki z rsa ???

IMG_20190311_151205.jpg

Edytowane przez MaciekPL

Opublikowano
  • Autor

Jako że moja wersja była bez pdc. Po zakupie zderzaków i grilla pod pdc. Trzeba by było pod te czujniki w końcu podłączyć coś. W zasadzie nie zalezalo mi na tych czujnikach, myślałem bardziej o kamerze cofania. Za mega śmieszna kasę znalazłem cały nowy ori komplet na przód i tył. Teraz tylko potrzebuje kamerę cofania, części do automatycznej klapy i mozna rezac. IMG_20190313_081530.jpg

Opublikowano
W dniu 11.03.2019 o 15:18, MaciekPL napisał:

Drugi powód dla którego poszły nakładki z rsa ???

IMG_20190311_151205.jpg

Cupra czy FR?

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Korton555 napisał:

Cupra czy FR?

To akurat FR był. Dosyć ciekawe te nowe wersje tych seatow. Nie wszystkie ale większość jest ok. 

Opublikowano

W octavi VRS i usportowionych wersjach skody też są te nakładki.

Opublikowano
  • Autor

Czas już zakładać koła letnie.. Ja już przymierzam na zimę ? prawdopodobnie na przyszłą zimę takie właśnie będą. Chyba że coś innego znowu wymyślę. Chociaż jak dla mnie najfajniejszy wzór w 18 calach z b8. 

IMG_20190320_180916.jpg

IMG_20190318_201646.jpg

Opublikowano

Fajne "cygaro" stoi w tle. Za dzieciaka mnie to auto mega kręciło

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, kamelus_ napisał:

Fajne "cygaro" stoi w tle. Za dzieciaka mnie to auto mega kręciło

Kurde jak odpali to smród na całym parkingu jest haha ?. Ogólnie zadbane dosyć, też koleś od jakiegoś czasu zaczął parkować na naszym "dzikiusie" :D

Opublikowano

Hmm.. taki jakiś znajomy ten wzór ? Wszystko do czasu gdy Ci się nie znudzi i znów zaczynasz kombinować ?

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, l2k2 napisał:

Hmm.. taki jakiś znajomy ten wzór ? Wszystko do czasu gdy Ci się nie znudzi i znów zaczynasz kombinować ?

Takie życie Panie, z felgami jak z butami w jednych chodzić nie można cały czas :) a gdy ma się dostęp to można kombinować i szukać odpowiedniej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.