Marcin Gugu33 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Witam, mam takie objawy: Szarpanie podczas jazdy gdy odpuszczam gaz i jak dodaje- podczas jazdy. Jakiś luz? Poduszki skrzyni czy silnika? Czuć bujanie auta przy dodaniu gazu na postoju. Jak sprawdzić zweryfikować?
gawri456 Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Pierwsze co sprawdz odboj silnika ten z przodu czy sie nie rozerwal
Marcin Gugu33 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 możesz foto o który chodzi? i gdzie on jest
Marcin Gugu33 Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Opublikowano 22 Lutego 2018 ok jutro bede miał garaż to sprawdze czy jest cały - mam dośc tego szarpania. zauważyłem ze gdy autem jade dłużej czyli około 40minut lub po prostu cześciej to przy przenoszeniu napędu (odpuszczam-ponownie dodaje gaz - gwałtownie) lub sama zmiana biegów towarzyszy stukniecie/ odgłos? jakby metaliczne.. to skrzynia, przegub czy co ?
Marcin Gugu33 Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Opublikowano 24 Lutego 2018 Wczoraj mogłem podejść do auta - foto jak wygląda ten odbój. Tak to wygląda - co sądzicie?
Rekomendowane odpowiedzi