JJ@ Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam wszystkich mam problem ze spryskiwaczami reflektorów , nie psikają mi ani nie wysuwają się. jak mam dostać sie do pompki ? a może to wina bezpiecznika ? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. - Temat przeniesiony. Proszę uzupełnić profil!!!
Aligatorek96 Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 A masz włączone światła? kostki może ktoś odpiął bo mu dużo płynu ubywało ?? 1
JJ@ Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 W dniu 27.02.2018 o 19:15, Aligatorek96 napisał: A masz włączone światła? kostki może ktoś odpiął bo mu dużo płynu ubywało ?? Tak mam światła włączone lecz nic z tego. sprawdzę pompkę kostki i dam znać
dimiC Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Witam, podepnę się pod temat. U mnie spryskiwacze bez problemów się wysuwają, ale w jednym brakuje jednej kulki z której pryska płyn. Jest możliwość wymiany jednej z tych kulek czy lepiej kupić całą dyszę?
maniekaudia4 Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Jeśli chodzi o b6 najlepiej ściągnąć nadkole i odkręcić zbiornik spryskiwaczy, pewnie silniczek w pompce zardzewiał i stanął, lata robią swoje, częsta przypadłość. Bedzie palić bezpiecznik. Dysze wysuwane są ciśnieniem. Pompka połączona z wężykiem jest taką plastikową szybkozłączką która potrafi pęknąć. Edytowane 4 Marca 2018 przez maniekaudia4
Rekomendowane odpowiedzi