Bieniek Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Makki auto cudne. A lakierek :kox: Jak nazywal sie ten srodek do szyb?? No i czekam na filmik.
_Makki_ Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 Makki auto cudne. A lakierek :kox: Jak nazywal sie ten srodek do szyb?? No i czekam na filmik. Dzieki Ale dojazd do dziupli musialem myc auto :gwizdanie: Srodek do szyb to RainX. CarSpa w Gdyni ma napewno, Swissvax.pl tez. Pewnie jeszcze inne sklepy. Najlepszy jest ten orginalny niemiecki RainX bo wedlug mnie jest najtrwalszy. To z Danii okolo 110-120km/h ulewa na maxa.
pawel1380 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Dobre Kiedy relacja z pucowania Lexusa?
Tomeks Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Makki,auto pierwsza liga a ceną Norweską mnie zabiłeś,szok
retrikal Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 nieuzasadniona jazda lewym pasem w de kosztuje coś koło 150E chyba, że w danii tak jak u nas - prawy pas zajechany od tirów :D:D koleiny itp... to wtedy i uzasadnienie jest mam pytanko... czy to co widać na zdjęciu poniżej da się odnowić/naprawić w jakimś stopniu środkami ogólnie dostępnymi, czy tylko lakiernik ???
pawel1380 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Na amoje amatorskie oko bez problemu. Pasty,polerka i w ruch
dominbr Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Mialem Ci się pytać Makki co robisz z korkiem wlewu paliwa w czasie tankowania? Zawieszasz na klapce czy zwisa? Bo tak i tak rysuje lakier
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 podejrzewam, że w A4 jest podobnie jak w A5 i jest otwór, w który wkłada się korek
krzysiek23 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 makki masz jakis sprawdzony srodek na ogarniecie tego syfu ogolnie stosowalem meguairsa i polegl,jakies tam badziewie ze sklepu do czyszczenia nie dalo rady,srodek do czyszczenia tapicerek ze strony lederzentrum.pl pomogl ale w niewielkim stopniu,siedzenia z bliska sa strasznie brudne
_Makki_ Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 Dobre Kiedy relacja z pucowania Lexusa? Po urlopie [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 22:05_________________________________________________ czy to co widać na zdjęciu poniżej da się odnowić/naprawić w jakimś stopniu środkami ogólnie dostępnymi, czy tylko lakiernik ??? Da sie, ale bez demontarzu klamki to reczna robota i duuuuzo cierpliwosci...[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 22:08_________________________________________________ podejrzewam, że w A4 jest podobnie jak w A5 i jest otwór, w który wkłada się korek [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 22:09_________________________________________________ makki masz jakis sprawdzony srodek na ogarniecie tego syfu ogolnie stosowalem meguairsa i polegl,jakies tam badziewie ze sklepu do czyszczenia nie dalo rady,srodek do czyszczenia tapicerek ze strony lederzentrum.pl pomogl ale w niewielkim stopniu,siedzenia z bliska sa strasznie brudne Jezeli chodzi o czyszczenie skory to jest pelno srodkow ale ja mam doswiadczenie z: -Autoglym leather cleaner, daje rade ale nie probowalem na az tak zapuszczonych skorach -Swissvax Leather Cleaner Normalny i mocniejszy Leather Cleaner Forte, :good: -Dynamixdyes.com - Leather Cleaner tez bardzo dobry, testowalem na jasnych skorach. -W ekstremalnych przypadkach mozna takze uzyc Chemical Guys Green Clean, rozpoczac od 1:16. Jak nie daje rady to wiecej srodka i mniej wody. Mam nadzieje ze stosowales do cleanerow szczoteczke.. Jezeli sa tak zapuszczone jak mowisz to wedlug mnie trzeba duzo czasu i cierpliwosci.. Chyba ze sa juz przebarwione. Wtedy to zostaje juz tylko zamowienie farby z Dynamixdyes lub Lederzentrum.. [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 22:18_________________________________________________Dzisiaj serwis klimatyzacji w ASO w Gdansku. Mialem to zrobic w Norwegii przed urlopem ale jakos nie bylo czasu.. Za to w PL kosztuje to 200zl a w Norwegii dokladnie to samo 800zl.. Pozniej jeszcze maly przeglad, posprawdzanie kilku rzeczy. Tak na wszelki wypadek.. Jutro ruszam w PL dalej. Wawa-Radom-Krakow-Bielsko Biala i Wroclaw. Folia bedzie zrywana i oklejanie od nowa. Montowanie odtwarzacza DVD i podpiecie do MMi, poprawienie LEDow z tylu w Krakowie, wizyta w CarSpa i Swissvax w Wawie. Czekam na info z Bielska Bialej odnosnie nowej felgi, bo jest juz w drodze. A tak to slalom gigant po ulicach Gdanska, wakacyjny chillout w PL , tennis i wspinaczka. Ogolnie PL rulez, byle by nie te dziury! Mala fotorelacja z mycia w CarSpa, oczywiscie samemu Moj zestaw podrozny: Rozcienczony P21S 1:3 na felgi: Surfex HD 1:25 zaraz po delikatnej mgielce Prickbort: 1cm VP Neutral Snow Foam + 2 krople CG Maxi Suds II do pianownicy Plukanie: Reczna robota rekawica welniana Bernhard's mitt i CarPro-Cquartz Wool Wash Mitt: Jeszcze raz polecam, suuuuuuper welniak 2,5h i auto umyte :gwizdanie: Na koniec mgielka Swissvax Nano Express. Troche tak nie halo wyskakiwac z produktami Swissvax w CarSpa, gdzie uzywaja Zymol ale co tam Ogolnie CarSpa OGROMNY plus i pro podejcie do klienta! Jak narazie tylko jeden mandat z predkosc i pouczenie w sprawie HIDow w przeciwmgielnych
pawel1380 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Makki.Makki kiedy bedziesz w Krakowie? Ja oddałem dziś autko do naprawy tych zarysowan.Mam nadzieje ze zdazą naprawić.Hala w Krakowie przygotowana,wielka ze wejdzie piec aut,karcher podpięty,odkurzacz jest,lampa się może znajdzie,serdecznie zapraszam
Bieniek Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Dzisiaj volvo na rozklad jedzie?bedzies tez?o ktorej?
wrclaguna Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 jesteś niemożliwy z tymi kosmetykami Makki to niezly rezacz z kosmetykami
turdzi Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Makki chetnie sobie kupie takie baranka Co powiesz o tej rekawicy http://www.blankbil.no/ds_product_info.php?products_id=178
_Makki_ Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 Makki.Makki kiedy bedziesz w Krakowie? Ja oddałem dziś autko do naprawy tych zarysowan.Mam nadzieje ze zdazą naprawić.Hala w Krakowie przygotowana,wielka ze wejdzie piec aut,karcher podpięty,odkurzacz jest,lampa się może znajdzie,serdecznie zapraszam Od wtorku bede w Krakowie. Narazie nie wiem jak bedzie z czasem bo wszystko zalezy od tej firmy z Bielska Bialej co mi felge szykuje. Do tego musze jeszcze zrobic lampy tylne, odwiedzic detailer.pl i mrcleaner.pl. Jak Flexa odbiore to mozna cos podzialac. Masz pianownice do Karchera? [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 02:17_________________________________________________ Makki chetnie sobie kupie takie baranka Co powiesz o tej rekawicy http://www.blankbil.no/ds_product_info.php?products_id=178 Ta rekawica Mothers jest dobra ale sie pruje w szwach juz po 2-3 praniach w pralce.. Jest bardzo delikatna i wciaga duzo wody ale osobiscie moge Ci polecic ta: http://www.autobahn-bilpleie.no/index.php?nr=90&case=4&id=382&idkategori=44&kat_name=CARPRO&prod_name=CarPro%20Swirl%20Free%20vaskehanske&startrow= lub ta: http://www.partsandretards.no/bilpleie/vaskeutstyr/bernhards-mitt
Rekomendowane odpowiedzi