Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja muszę sobie jakoś przód auta koniecznie zabezpieczyć,myślałem o folii ochronnej :mysli:

Jezeli chodzi o mnie to folia ochronna przezroczysta odpada.. Kiedys tam jeszcze myslalem o zafoliowaniu calej maski na czarny polysk ale chyba bym nie przezyl widocznych rysek na czarnym polysku. A folie sa ogolnie tak miekkie ze od samego patrzenia sie rysuja :wallbash:

Chyba bedzie ciekawie wygladac :)

PB901503.jpg

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
90c01m6j.jpg
Opublikowano

eeee moim zdaniem :no:

Opublikowano

90c01m6j.jpg

:notworthy::good: Dzieki! :)[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 09:47_________________________________________________

eeee moim zdaniem :no:

Ale to nie ma byc piekne tylko praktyczne :) Odpryskom na masce mowimy zdecydowanie nie!

Opublikowano

ja wiem, że to ma być praktyczne.. ale kurcze, moim zdaniem popsuje to wygląd auta.. :kwasny: ja bym nie zakładał, ale wiadomo to Twoje auto i to Ty podejmujesz decyzje :good:

Opublikowano

Tak na marginesie, w moich okolicach biegnie droga międzynarodowa E67, którymi jadą niezliczone ilości aut z Litwy, Łotwy, Estonii, Finlandii na zachód Europy i odwrotnie i zauważyłem, że wiele luksusowych aut, głównie z Finlandii (Mercedes S600, Audi A8 D3, Lexusy i inne ) ma oklejone maski i im to widocznie nie przeszkadza, więc może u Makki'ego też będzie nieźle. W myśl zasady to ma być praktyczne a nie piękne :good: :good:

Opublikowano

na żywo będzie :kox: Makki nie zastanawiaj się nawet, na białym fajny kontrast

Opublikowano

Makki, przepraszam - mega wiocha :thumbdown:

Opublikowano

no ale on przecież nie bedzie z tym śmigał non stop, tylko wrzucał na traski, a do jego kolorku bedzie ciekawie wyglądać :wink4:

Opublikowano

Wiocha to jest wtedy jak maska z odryskami psuje efekt calego zadbanego auta. Zadrapania i ryski na lakierze zazwyczaj daje sie wyprowadzic ale odryski na masce to juz inna bajka. Tym bardziej jezeli towarzysza im takze wgniotki w masce :(

Opublikowano

Wiocha to jest wtedy jak maska z odryskami psuje efekt calego zadbanego auta. Zadrapania i ryski na lakierze zazwyczaj daje sie wyprowadzic ale odryski na masce to juz inna bajka. Tym bardziej jezeli towarzysza im takze wgniotki w masce :(

nawet mi nie mów, przy ostatnim polerowaniu, przejrzałem dokładnie całe auto i niestety na każdym elemencie widać już te 16 lat wozu :confused4:

Opublikowano

wyglada bardzo spoko, ale wiem ze moja zona by mnie wysmiala :polew:

Opublikowano

ale wiem ze moja zona by mnie wysmiala :polew:

SoF0ckingWhat? :)

Opublikowano

Nie ma lekko :wink4: juz mnie wysmiala ze sobie kawalek materialu polozylem na tunelu srodkowym przy tylnych fotelach zeby mi tam buciorami nie kopali a co dopiero jakas szmata na masce :decayed:

A tak powaznie to u ciebie to na prawde spoko wyglada , pasuje do auta i do kolorystyki.Wiem ze moze tu egzotyka ale np: w stanach czy australii bardzo popularna sprawa.

Opublikowano

Rosemeyer do Q7 też jest BRA i to nie wstyd tylko dbanie o auto

Makki what the f*ck means focking? miałeś na myśli jakieś foki z fjordów?

Opublikowano

Ja muszę sobie jakoś przód auta koniecznie zabezpieczyć,myślałem o folii ochronnej :mysli:

Jezeli chodzi o mnie to folia ochronna przezroczysta odpada.. Kiedys tam jeszcze myslalem o zafoliowaniu calej maski na czarny polysk ale chyba bym nie przezyl widocznych rysek na czarnym polysku. A folie sa ogolnie tak miekkie ze od samego patrzenia sie rysuja :wallbash:

Chyba bedzie ciekawie wygladac :)

PB901503.jpg

wizualnie swietnie ta osłona wyglada a i praktyczna jak cholera :good:
Opublikowano

so focking what oznacza zapewne so fucking what... :D

Opublikowano

so focking what oznacza zapewne so fucking what... :D

tylko z irlandzkim akcentem :D

Opublikowano

hahah, napisalem tak bo nie wiedzialem czy f*ck przejdzie przez cenzure forum :tongue4:

Kupilem bagnet do oleju - 03L 115 611 E. Dzieki Turdzi za info. BTW: Nie bylo nigdzie w Norwegii wiec zamowienie poszlo do DE. Koszt 106NOK czyli okolo 50zl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...