_Makki_ Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja muszę sobie jakoś przód auta koniecznie zabezpieczyć,myślałem o folii ochronnej Jezeli chodzi o mnie to folia ochronna przezroczysta odpada.. Kiedys tam jeszcze myslalem o zafoliowaniu calej maski na czarny polysk ale chyba bym nie przezyl widocznych rysek na czarnym polysku. A folie sa ogolnie tak miekkie ze od samego patrzenia sie rysuja Chyba bedzie ciekawie wygladac
_Makki_ Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Dzieki! [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 09:47_________________________________________________ eeee moim zdaniem Ale to nie ma byc piekne tylko praktyczne Odpryskom na masce mowimy zdecydowanie nie!
jedrekx Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ja wiem, że to ma być praktyczne.. ale kurcze, moim zdaniem popsuje to wygląd auta.. ja bym nie zakładał, ale wiadomo to Twoje auto i to Ty podejmujesz decyzje
filip1001 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Tak na marginesie, w moich okolicach biegnie droga międzynarodowa E67, którymi jadą niezliczone ilości aut z Litwy, Łotwy, Estonii, Finlandii na zachód Europy i odwrotnie i zauważyłem, że wiele luksusowych aut, głównie z Finlandii (Mercedes S600, Audi A8 D3, Lexusy i inne ) ma oklejone maski i im to widocznie nie przeszkadza, więc może u Makki'ego też będzie nieźle. W myśl zasady to ma być praktyczne a nie piękne :good:
variocustoms Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 na żywo będzie Makki nie zastanawiaj się nawet, na białym fajny kontrast
Rosemeyer Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Makki, przepraszam - mega wiocha
slepy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 no ale on przecież nie bedzie z tym śmigał non stop, tylko wrzucał na traski, a do jego kolorku bedzie ciekawie wyglądać
_Makki_ Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Makki, przepraszam - mega wiocha Wiocha to jest wtedy jak maska z odryskami psuje efekt calego zadbanego auta. Zadrapania i ryski na lakierze zazwyczaj daje sie wyprowadzic ale odryski na masce to juz inna bajka. Tym bardziej jezeli towarzysza im takze wgniotki w masce
slepy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Makki, przepraszam - mega wiocha Wiocha to jest wtedy jak maska z odryskami psuje efekt calego zadbanego auta. Zadrapania i ryski na lakierze zazwyczaj daje sie wyprowadzic ale odryski na masce to juz inna bajka. Tym bardziej jezeli towarzysza im takze wgniotki w masce nawet mi nie mów, przy ostatnim polerowaniu, przejrzałem dokładnie całe auto i niestety na każdym elemencie widać już te 16 lat wozu
turdzi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 wyglada bardzo spoko, ale wiem ze moja zona by mnie wysmiala
_Makki_ Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ale wiem ze moja zona by mnie wysmiala SoF0ckingWhat?
turdzi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nie ma lekko juz mnie wysmiala ze sobie kawalek materialu polozylem na tunelu srodkowym przy tylnych fotelach zeby mi tam buciorami nie kopali a co dopiero jakas szmata na masce A tak powaznie to u ciebie to na prawde spoko wyglada , pasuje do auta i do kolorystyki.Wiem ze moze tu egzotyka ale np: w stanach czy australii bardzo popularna sprawa.
variocustoms Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Rosemeyer do Q7 też jest BRA i to nie wstyd tylko dbanie o auto Makki what the f*ck means focking? miałeś na myśli jakieś foki z fjordów?
MARCIN607 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja muszę sobie jakoś przód auta koniecznie zabezpieczyć,myślałem o folii ochronnej Jezeli chodzi o mnie to folia ochronna przezroczysta odpada.. Kiedys tam jeszcze myslalem o zafoliowaniu calej maski na czarny polysk ale chyba bym nie przezyl widocznych rysek na czarnym polysku. A folie sa ogolnie tak miekkie ze od samego patrzenia sie rysuja Chyba bedzie ciekawie wygladac wizualnie swietnie ta osłona wyglada a i praktyczna jak cholera
Flyer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Rosemeyer do Q7 też jest BRA i to nie wstyd tylko dbanie o auto Makki what the f*ck means focking? miałeś na myśli jakieś foki z fjordów? so focking what oznacza zapewne so fucking what...
Thom4s Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Rosemeyer do Q7 też jest BRA i to nie wstyd tylko dbanie o auto Makki what the f*ck means focking? miałeś na myśli jakieś foki z fjordów? so focking what oznacza zapewne so fucking what... tylko z irlandzkim akcentem
variocustoms Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 może to norweski odpowiednik
_Makki_ Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 hahah, napisalem tak bo nie wiedzialem czy f*ck przejdzie przez cenzure forum Kupilem bagnet do oleju - 03L 115 611 E. Dzieki Turdzi za info. BTW: Nie bylo nigdzie w Norwegii wiec zamowienie poszlo do DE. Koszt 106NOK czyli okolo 50zl.
Rekomendowane odpowiedzi