Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w profilu widze dziesiateczka siedzi :naughty::wink4: , czyli co mozna juz gratulowac :naughty:

na początku stycznia jak nic się nie wydarzy to wpada białas z 2011.

zamawiam test drive na prawym :)

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzis mi sie dwa takie bialasy napatoczyly jeden troszke namodzony na BBK AP racing , sprzecik modzio co prawda to kanapa jest w porownaniu do dziewiatki , ale po co sie tak meczyc.Srodek ma juz na prawde bardzo spoko i da sie juz tym od biedy gdzies dalej pojechac czego nie da sie powiedziec o IX :rolleyes:

Opublikowano

Nowy mod z bialasem bedzie po nowym roku :)

50fb8c54c3bf4900.jpg

:naughty:

ale o co chodzi??:))) skąd takie lampki masz już sa dostępne czy to jakaś przeróbka ledów z przedlifta? One będą pasowaz wymiarowo???

Opublikowano

Tak pasuja ( chyba juz nawet instalacja do nich jest gotowa ) i sa już dostępne :wink4:

Opublikowano

Tak pasuja ( chyba juz nawet instalacja do nich jest gotowa ) i sa już dostępne :wink4:

no to dawaj namiary na ziomka bo przespałem sie z tym i chyba to założymy :)
Opublikowano

no to dawaj namiary na ziomka bo przespałem sie z tym i chyba to założymy :)

GG :wink4:

Opublikowano

Ostatnio spokojnie na morzu wiec nie ma za bardzo co nagrywac za bardzo..

Przez ostatnie dni mamy taka pogode jak na filmie. Troche buja ale nie jest zle :)

Troche ciezko utrzymac aparat na ostatnim pietrze bo tam wieje najbardziej.

qZSHCp4F9W0

I jeszcze jedno nagranie z czasow jak Skarv FPSO stal u nas w stoczni przed wyplynieciem w morze polnocne.

31Fbz3AzTjo

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 16:03_________________________________________________67e5b26a75b5491e.jpg

Opublikowano

67e5b26a75b5491e.jpg

ciekawie będzie wyglądać :naughty::good:

czekamy na fotki na aucie

Opublikowano

Furka elegancka Makki :kox:: ogólnie temat pod względem zagadnień kosmetycznych :good:

Już odpryski są, że bra będzie montowana czy to tak zapobiegawczo?

Opublikowano

dawaj fotę jak angole uszyli cyckonosz na twoją maskę :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

Ostatnio spokojnie na morzu wiec nie ma za bardzo co nagrywac za bardzo..

Przez ostatnie dni mamy taka pogode jak na filmie. Troche buja ale nie jest zle :)

Troche ciezko utrzymac aparat na ostatnim pietrze bo tam wieje najbardziej.

qZSHCp4F9W0

I jeszcze jedno nagranie z czasow jak Skarv FPSO stal u nas w stoczni przed wyplynieciem w morze polnocne.

31Fbz3AzTjo

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 16:03_________________________________________________67e5b26a75b5491e.jpg

Uwielbiam takie filmiki :rolleyes:

Opublikowano

Furka elegancka Makki :kox:: ogólnie temat pod względem zagadnień kosmetycznych :good:

Już odpryski są, że bra będzie montowana czy to tak zapobiegawczo?

Odpryski sa ale wiekszosc wypelniona. Zanim zaloze teraz ta ochrone to chce zrobic wszystkie odpryski, spolerowac i zabezpieczyc maske. Bra bedzie zakladana tylko na dluzsze trasy i maksymalnie na 3 dni na raz.

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 20:16_________________________________________________

dawaj fotę jak angole uszyli cyckonosz na twoją maskę :mysli: :mysli: :mysli:

Moge wrzucic, wykonany jest naprawde porzadnie..[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 20:16_________________________________________________Zbrojenia ciag dalszy :)

Ahh, te promocje :polew:

7a892bf277448aec.jpg

Opublikowano

jesteś maniakiem :good::decayed: tak w ogóle to zamówiłem te środki do felg, o których mi kiedyś na PW pisałeś. mam nadzieję, że będzie :kox:

Opublikowano

jesteś maniakiem :good::decayed: tak w ogóle to zamówiłem te środki do felg, o których mi kiedyś na PW pisałeś. mam nadzieję, że będzie :kox:

No no :) Rob fotorelacje jak bedziesz dzialal..[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 21:11_________________________________________________Tu jeszcze limitowana wersja Swissvax na handel :naughty:

2af37535dda71999.jpg

I moja kolekcja woskow Swissvax:

acdaf59c88f2a807.jpg

Opublikowano

Makki do czego tyle Surfexa zużywasz? ja mam galon już od kilku dobrych miesięcy i jeszcze końca nie widać

Opublikowano

Makki do czego tyle Surfexa zużywasz? ja mam galon już od kilku dobrych miesięcy i jeszcze końca nie widać

Ogolnie jako APC od 1:1 do 1:40 :)

Wszystko zalezy od zapotrzebowania..[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 21:32_________________________________________________Ogladalem i jezdzilem dzisiaj orginalnym RS2. Kolejny raz sie zakochalem :naughty:

Jutro ide do banku ogarnac temat i bede dalej negocjowal ze sprzedawca. :gwizdanie:

Mozliwe takze ze bialas zostanie sprzedany.. :confused4: Niedlugo 3 lata mija i tak jak w zyciu prywatnym to i tutaj czas na zmiany :wink4:

Opublikowano

jaki kolor rs2? wciągaj wciągaj :good:

Opublikowano

Taki: :>

IMG_2640.jpg

Opublikowano

Piękne auto... ale jeszcze bardziej bym chciał je zobaczyć jak je dopieścisz w każdym calu :kox:

Opublikowano

Piękne auto... ale jeszcze bardziej bym chciał je zobaczyć jak je dopieścisz w każdym calu :kox:

+1 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...